Suunnistuksen tulevat tapahtumat 2022: Jukolat, Maailmancupit ja enemmän!

Suunnistus on ollut yksi Suomen suosituimmista ulkoilulajeista jo vuosikymmeniä. Sen suosio ei kuitenkaan ole rajoittunut vain kotimaahan, vaan laji kerää yhä enemmän kansainvälistä huomiota. Vuosi 2022 on täynnä jännittäviä suunnistustapahtumia, joita ei kannata jättää väliin!

Jukolat

Jukola on suunnistuksen suurin joukkuekilpailu, joka järjestetään vuosittain eri puolilla Suomea. Vuonna 2022 Jukola järjestetään Helsingissä, ja kilpailuun odotetaan osallistuvan satoja joukkueita ympäri maailmaa. Jukola tarjoaa jännittävää ja tiivistunnelmaista suunnistusta, kun joukkueet taistelevat voitosta koko yön kestävässä kilpailussa.

Jukolaan voi osallistua sekä ammattilaiset että harrastajat, sillä kilpailussa on eri sarjoja eri taitotasoisille suunnistajille. Osallistuminen Jukolaan on hieno ja ikimuistoinen kokemus, oli sijoitus mikä tahansa. Kannattaa siis merkitä kalenteriin Jukolan ajankohta ja valmistautua upeaan suunnistusviikonloppuun!

Suunnistuksen Maailmancup 2022

Maailmancup on suunnistuksen arvokisasarja, jossa huippusuunnistajat kohtaavat toisensa ympäri maailmaa. Vuonna 2022 Maailmancup järjestetään useassa eri maassa, ja mukana on niin sprintti- kuin pitkänmatkankin kilpailuja. Maailmancup tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä maailman parhaita suunnistajia tositoimissa.

Kilpailutapahtumat ovat avoimia yleisölle, joten paikalle kannattaa mennä tukemaan suomalaisia suunnistajia ja nauttimaan huippusuunnistuksen tunnelmasta. Maailmancupin osakilpailut näytetään myös televisiossa, joten kotisohvallakin pääsee nauttimaan suunnistuksen huipputasosta. Lisätietoa kilpailujen aikatauluista ja televisioinnista kannattaa seurata suunnistusliiton sivuilta.

Suunnistuksen viestiliiga 2022

Suunnistuksen viestiliiga on suosittu sarja, jossa suomalaiset suunnistusseurat kilpailevat toisiaan vastaan. Vuonna 2022 viestiliigaan osallistuu kymmeniä joukkueita eri puolilta Suomea. Kilpailuissa nähdään tiukkoja taisteluita, kun suunnistusseurat yrittävät kerätä pisteitä ja nousta sarjataulukossa korkeimmalle sijalle.

Viestiliigan ottelut ovat avoimia yleisölle, joten paikan päälle kannattaa lähteä viettämään mukavaa päivää suunnistuksen parissa. Myös ISTV ja Viaplay näyttävät viestiliigan osakilpailuja, joten suunnistusfanit voivat seurata kilpailujen kulkua myös televisiosta tai suoratoistopalvelusta.

Yhteenveto

Vuosi 2022 on täynnä jännittäviä suunnistustapahtumia niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Jukolat, Suunnistuksen Maailmancup ja Suunnistuksen viestiliiga tarjoavat upeaa suunnistusta niin kokeneille suunnistajille kuin lajin seuraajillekin. Merkitse kalenteriisi nämä tapahtumat ja lähde nauttimaan suunnistuksen jännittävästä maailmasta!

Ofte stillede spørgsmål

Milloin järjestetään Suunnistuksen MM-kisat vuonna 2022?

Suunnistuksen MM-kisat järjestetään vuonna 2022. Suunnistuksen MM-kisat on tarkoitus järjestää vuonna 2022, mutta tarkka ajankohta ei ole vielä vahvistettu.

Mistä voin katsoa ISTV:n suunnistuslähetyksiä?

Voit katsoa ISTV:n suunnistuslähetyksiä ISTV:n verkkosivuilla. ISTV:n suunnistuslähetyksiä voit katsoa ISTV:n verkkosivujen kautta.

Milloin järjestetään Suunnistuksen EM-kisat vuonna 2021?

Suunnistuksen EM-kisat järjestetään vuonna 2021. Suunnistuksen EM-kisat on tarkoitus järjestää vuonna 2021, mutta tarkka ajankohta ei ole vielä vahvistettu.

Mistä voin katsoa Suunnistuksen MM-kisojen televisiointia?

Suunnistuksen MM-kisojen televisiointi tulee olemaan saatavilla. Suunnistuksen MM-kisojen televisiointi tulee olemaan saatavilla, mutta tarkemmat tiedot kanavista eivät ole vielä vahvistettu.

Milloin järjestetään Suunnistuksen Viestiliiga vuonna 2022?

Suunnistuksen Viestiliiga järjestetään vuonna 2022. Suunnistuksen Viestiliiga on tarkoitus järjestää vuonna 2022, mutta tarkka ajankohta ei ole vielä vahvistettu.

Mistä voin katsoa Viaplayn suunnistuslähetyksiä?

Voit katsoa Viaplayn suunnistuslähetyksiä Viaplayn suoratoistopalvelussa. Viaplayn suunnistuslähetyksiä voit katsoa Viaplayn suoratoistopalvelun kautta.

Mitä ovat IS TV Nuorten Jukolat?

IS TV Nuorten Jukolat ovat suunnistuskilpailut nuorille. IS TV Nuorten Jukolat ovat suunnistuskilpailusarja, joka on suunnattu nuorille.

Milloin järjestetään Suunnistuksen Maailmancup vuonna 2021?

Suunnistuksen Maailmancup järjestetään vuonna 2021. Suunnistuksen Maailmancup on tarkoitus järjestää vuonna 2021, mutta tarkka ajankohta ei ole vielä vahvistettu.

Mistä voin katsoa Suunnistuksen Maailmancupin televisiointia?

Suunnistuksen Maailmancupin televisiointi tulee olemaan saatavilla. Suunnistuksen Maailmancupin televisiointi tulee olemaan saatavilla, mutta tarkemmat tiedot kanavista eivät ole vielä vahvistettu.

Onko ISTV:llä suunnistusohjelmia?

Kyllä, ISTV:llä on suunnistusohjelmia. ISTV:llä on suunnistukseen liittyviä ohjelmia, joita voi katsoa ISTV:n verkkosivujen kautta.

Artiklen Suunnistuksen tulevat tapahtumat 2022: Jukolat, Maailmancupit ja enemmän! har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 24 anmeldelser