Lidl kesätyöt 2022: Opas kesätyöpaikkoihin ja varastotyöntekijän tehtäviin

Oletko miettinyt kesätyötä vuodelle 2022? Lidl tarjoaa monipuolisia kesätyöpaikkoja eri puolilla Suomea. Tässä oppaassa käymme läpi Lidl kesätyöt 2022 -mahdollisuuksia sekä varastotyöntekijän tehtäviä.

Lidl kesätyöt 2022

Lidl on yksi Suomen johtavista päivittäistavaraketjuista, ja se tarjoaa vuosittain tuhansia kesätyöpaikkoja eri puolilla maata. Kesätyöt Lidlissä ovat suosittuja, sillä ne tarjoavat hyvän mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta, kehittää tiimityöskentelytaitoja ja tutustua vähittäiskaupan alaan.

Lidl kesätyöt 2022 ovat avoinna eri rooleissa, kuten kassatyöntekijöinä, myyjinä, varastotyöntekijöinä, logistiikan parissa ja palvelutiskin tehtävissä. Kesätyöpaikat löytyvät ympäri Suomen eri Lidlin myymälöistä sekä jakelukeskuksista.

Varastotyöntekijän tehtävät Lidlin jakelukeskuksessa

Lidlin jakelukeskukset ovat merkittävä osa yrityksen logistiikkaketjua ja keskeinen osa varastonhallintaa. Kesätyö varastotyöntekijänä on hyvä tapa oppia logistiikan saloja ja saada kokemusta koko tavaran kulkemisesta aina toimittajalta myymälään saakka.

Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. tavaroiden vastaanotto ja tarkastus, varastohyllyjen täyttäminen, keräily ja pakkaus sekä lähetysten ja kuormien lastaus. Työ vaatii fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja hyvää organisointikykyä.

Varastotyöntekijän tehtävät Lidlin jakelukeskuksessa

Lidl varastotyöntekijän palkka määräytyy Tes:n (työehtosopimus) mukaisesti. Tes määrittelee minimipalkan, työajan korvaukset sekä mahdolliset lisät.

Kesätyöntekijänä voit odottaa saavasi samat edut kuin vakituiset työntekijät, kuten ateriatuet, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden liittyä Lidl henkilöstöetuohjelmaan. Lidl panostaa kesätyöntekijöiden hyvinvointiin ja tarjoaa tarvittavan koulutuksen ennen tehtävän aloittamista.

Hakeminen ja lisätietoja

Hakeminen Lidl kesätöihin tapahtuu yleensä Lidl:n omien verkkosivujen kautta. Sieltä löydät avoimet kesätyöpaikat, hakuaikojen tiedot sekä tarkemmat kuvaukset eri työtehtävistä. Voit myös lähettää hakemuksesi suoraan lähimpään Lidl myymälään tai jakelukeskukseen.

Lisätietoja Lidl kesätöistä, varastotyöntekijän tehtävistä ja tes-määräyksistä löydät Lidl:n verkkosivuilta, asiakaspalvelusta tai ottamalla yhteyttä paikalliseen Lidl myymälään.

Jos olet kiinnostunut kesätöistä, kannattaa hakea ajoissa ja valmistautua hyvin. Lidl kesätyöt 2022 tarjoavat hyvän mahdollisuuden arvokkaaseen työkokemukseen ja uusien taitojen oppimiseen. Askel kohti täydellistä kesätyötäsi voi alkaa jo tänään!

Artiklen Lidl kesätyöt 2022: Opas kesätyöpaikkoihin ja varastotyöntekijän tehtäviin har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 36 anmeldelser