Kelim matto ikea

PERSISK KELIM GASHGAI Matto, kudottu, käsin tehty eri …

PERSISK KELIM GASHGAI Matto, kudottu, eri kuvioita käsin tehty eri kuvioita – IKEA

PERSISK KELIM TEKKEH Matto, kudottu, 150×200 cm · PERSISK BELUTCH Matto, matala nukka, 100×200 cm · PERSISK HAMADAN Matto, matala nukka, 60×90 cm · PERSISK HAMADAN …

PERSISK KELIM GASHGAI Matto, kudottu, eri kuvioita käsin tehty eri kuvioita. Jokainen matto on uniikki käsinsolmittu taideteos, ja tyypillisiä kuvioita ovat klassiset gashgai-kuviot, kuten vinoneliöt, neliöt, raidat ja tähtikuviot. Mattojen väreissä on esimerkiksi sinistä, keltaista, punaista, vihreää ja beigeä.

Itämainen matto – Käsintehdyt itämaiset matot – IKEA

Itämainen matto – Käsintehdyt itämaiset matot – IKEA

Itämainen matto on ainutlaatuinen ja käsinvalmistettu. IKEA-itämaiset matot on valmistettu 100% villasta ja niissä on autenttinen kuviointi.

PERSISK KELIM GASHGAI Matto, kudottu, käsin tehty – IKEA

PERSISK KELIM GASHGAI Matto, kudottu, käsin tehty. Jokainen matto on uniikki käsinsolmittu taideteos, ja tyypillisiä kuvioita ovat klassiset gashgai-kuviot, kuten vinoneliöt, neliöt, raidat ja tähtikuviot. Mattojen väreissä on esimerkiksi sinistä, keltaista, punaista, vihreää ja beigeä.

PERSISK KELIM TEKKEH Matto, kudottu, 150×200 cm

PERSISK KELIM TEKKEH Matto, kudottu, 150×200 cm – IKEA

PERSISK KELIM TEKKEH Matto, kudottu, 150×200 cm Jokaisessa matossa on ainutlaatuinen, perinteinen persialainen kuvio. Matto on käsin kudottu ja yksilöllinen.

PERSISK KELIM GASHGAI Matto, kudottu, käsin tehty eri …

PERSISK KELIM GASHGAI Matto, kudottu, käsin tehty eri kuvioita, 170×250 cm – IKEA

PERSISK KELIM GASHGAI Matto, kudottu, käsin tehty eri kuvioita, 170×250 cm Jokainen matto on uniikki käsinsolmittu taideteos, ja tyypillisiä kuvioita ovat klassiset gashgai-kuviot, kuten vinoneliöt, neliöt, raidat ja tähtikuviot. Mattojen väreissä on esimerkiksi sinistä, keltaista, punaista, vihreää ja beigeä.

SILKEBORG Matto, kudottu, käsin tehty kelim, 80×250 cm

SILKEBORG Matto, kudottu, käsin tehty kelim, 80×250 cm – IKEA

SILKEBORG Matto, kudottu, käsin tehty kelim, 80×250 cm Käsin kudotuissa itämaisissa matoissamme yhdistyvät perinteet ja kutojan oma tyyli. Kahta samanlaista mattoa ei ole, ja siksi tuotteita myydään ainoastaan myymälöissä. Tule valitsemaan suosikkisi!

Matot – Laadukkaat matot edullisesti – IKEA

Matot – Laadukkaat matot edullisesti – IKEA

Matot tuovat kotiisi kodikkaan ja akustoivan tunnelman. IKEA-matto on laadukas ja edullinen valinta. Iso matto rajaa kodin istuma-alueet. Katso!

PERSISK HAMADAN Matto, matala nukka, käsin tehty eri …

PERSISK HAMADAN Matto, matala nukka, käsin tehty eri kuvioita, 80×200 cm – IKEA

PERSISK HAMADAN Matto, matala nukka, käsin tehty eri kuvioita, 80×200 cm Jokainen matto on uniikki käsinsolmittu taideteos, ja tyypillisiä kuviointitapoja ovat soikiomaiset, vinoneliöistä koostuvat medaljongit ja herati-kuviot. Matoissa on yleensä kolme reunaboordia, joissa on leveämpi raita kahden kapeamman raidan välissä.

Kelim-matot – Meillä suuressa valikoimassa! Trendcarpet.fi

Keywords: kelim matto ikea