Ikea veddinge keittiö

Valkoinen VEDDINGE-keittiö – edullinen ja fiksu – IKEA

Luo klassinen keittiö, joka antaa loistoa koko kotiisi. Valitse klassiset valkoiset VEDDINGE-ovet. Lisätietoja IKEA-tavaratalostasi tai verkkosivuiltamme!

Rento, harmaa VEDDINGE-keittiö – IKEA

Etsitkö tyylikkään harmaita keittiön ovia? Tutustu rentoihin ja tyylikkäisiin, harmaisiin VEDDINGE-oviin! Saat lisätietoja ja inspiraatiota IKEA-tavaratalostasi tai nettisivuiltamme.

METOD Keittiö, valkoinen Maximera/Veddinge harmaa, …

METOD Keittiö, valkoinen Maximera/Veddinge harmaa, 240x60x228 cm – IKEA

METOD Keittiö, valkoinen Maximera/Veddinge harmaa, 240x60x228 cm Juuri sopiva, jos haluat pienen keittiön, jossa on kaikki tarpeelliset toiminnot ja säilytystilaa. Nopea ja helppo ostaa ja ottaa käyttöön, koska olemme koonneet kaiken valmiiksi ratkaisuksi. Rungon rakenne on tukeva – paksuus 18 mm.

VEDDINGE Ovi, harmaa, 40×80 cm – IKEA

VEDDINGE Ovi, harmaa, 40×80 cm Harmaat VEDDINGE-etusarjat antavat lämpimän ilmeen, ja selkeät linjat tuovat rauhallista tunnelmaa. Hyvä modernin keittiön pohja, johon voit tehdä helposti omia lisäyksiä. 25 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu

VEDDINGE Ovi, valkoinen, 40×100 cm – IKEA

VEDDINGE Ovi, valkoinen, 40×100 cm. VEDDINGE-ovi on valkoinen, sileä ja suoralinjainen, ja se tekee keittiöstä kirkkaan ja modernin näköisen. Lakatut ovet ovat sileäpintaiset ja saumattomat, hylkivät likaa ja kosteutta ja ovat helpot puhdistaa.

METOD Kulmapöytäkaappi karusellilla, valkoinen/ … – IKEA

METOD Kulmapöytäkaappi karusellilla, valkoinen/Veddinge valkoinen, 88×88 cm – IKEA

METOD Kulmapöytäkaappi karusellilla, valkoinen/Veddinge valkoinen, 88×88 cm METOD-keittiöjärjestelmä tarjoaa rajattomat mahdollisuudet unelmiesi keittiön suunnitteluun. Valkoiset ja selkeälinjaiset VEDDINGE-etusarjat antavat keittiölle valoisan ja avaran ilmeen.

VEDDINGE Laatikon etusarja, valkoinen, 60×20 cm – IKEA

VEDDINGE Laatikon etusarja, valkoinen, 60×20 cm Valkoiset VEDDINGE-etusarjat luovat valoisan ja tilavan ilmeen, ja selkeät linjat tuovat rauhallista tunnelmaa. Hyvä modernin keittiön pohja, johon voit tehdä helposti omia lisäyksiä.

VEDDINGE Peitelevy, harmaa, 62×80 cm – IKEA

VEDDINGE Peitelevy, harmaa, 62×80 cm Harmaat VEDDINGE-etusarjat antavat lämpimän ilmeen, ja selkeät linjat tuovat rauhallista tunnelmaa. Hyvä modernin keittiön pohja, johon voit tehdä helposti omia lisäyksiä. 25 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu

METOD Pöytäkaappi ja hyllyt, valkoinen/Veddinge … – IKEA

METOD Pöytäkaappi ja hyllyt, valkoinen/Veddinge valkoinen, 30×60 cm – IKEA

METOD Pöytäkaappi ja hyllyt, valkoinen/Veddinge valkoinen, 30×60 cm METOD-keittiöjärjestelmä tarjoaa rajattomat mahdollisuudet unelmiesi keittiön suunnitteluun. Valkoiset ja selkeälinjaiset VEDDINGE-etusarjat antavat keittiölle valoisan ja avaran ilmeen. Oven voi asentaa oikea- tai vasenkätiseksi.

Keywords: ikea veddinge keittiö