Ikea untuvapeitto

Untuvapeitto on erityisen lämmin peitto – IKEA

Untuvapeitto on erityisen lämmin peitto – IKEA

Peitto on yksilöllinen valinta, piditpä untuva- tai höyhentäytteestä tai lyosellista. Löydä sopivin peitto, peite tai täkki. 90 päivän vaihto-oikeus!

Untuvapeitto pitää sinut lämpimänä samaan aikaa kuin höyhenpeitto pitää kosteuden poissa ja nukut yösi mukavassa lämpötilassa. Katso untuvapeitot!

FJÄLLARNIKA Peitto, viileä, 150×200 cm – IKEA

FJÄLLARNIKA Peitto, viileä, 150×200 cm Keskilämmin peitto, jonka ruututikkaus päästää läpi ilmaa ja lämpöä, mikä tekee nukkumisesta mukavaa. Puuvillakangas ja 90-prosenttisesti höyhenistä ja 10-prosenttisesti untuvasta valmistettu täyte saavat peiton tuntumaan mukavalta ja napakalta.

Peitot – Peitto ja täkki mukaviin yöuniin – IKEA

Peitot – Peitto ja täkki mukaviin yöuniin – IKEA

Peitto on yksilöllinen valinta, piditpä untuva- tai höyhentäytteestä tai lyosellista. Löydä sopivin peitto, peite tai täkki. 90 päivän vaihto-oikeus!

FJÄLLARNIKA Peitto, lämmin, 150×200 cm – IKEA

FJÄLLARNIKA Peitto, lämmin, 150×200 cm Mukava peitto, jonka tikattu täyte pitää sinut lämpimänä läpi koko yön. Puuvillakangas ja 90-prosenttisesti höyhenistä ja 10-prosenttisesti untuvasta valmistettu täyte saavat peiton tuntumaan mukavalta ja napakalta.

FJÄLLHAVRE Peitto, erityisen lämmin, 150×200 cm – IKEA

FJÄLLHAVRE Peitto, erityisen lämmin, 150×200 cm. Luonnollinen untuva on erittäin pehmeää ja mukavaa, mutta myös kevyttä ja hengittävää. Pilvenpehmeä peitto huokuu ylellisyyttä ja hyvää oloa.

FJÄLLBRÄCKA Peitto, lämmin, 150×200 cm – IKEA

SMÅSPORRE Muunneltava peitto, 240×220 cm – IKEA

SMÅSPORRE Muunneltava peitto, 240×220 cm. Tuntuu juuri niin pehmeältä kuin näyttää! Puuvilla-polyesterisekoituksen ansiosta peiton kanssa on mukava nukkua ja se on helppohoitoinen. Tämä peitto voidaan pestä usein ja korkeissa lämpötiloissa, ja se myös kuivuu nopeasti.

TROLLDOM Tikattu peitto, metsäneläinkuvio/vihreä, 96×96 …

TROLLDOM Tikattu peitto, metsäneläinkuvio/vihreä, 96×96 cm – IKEA

TROLLDOM Tikattu peitto, metsäneläinkuvio/vihreä, 96×96 cm Vauvan on mukavaa leikkiä tai köllötellä lattialla metsän eläimillä koristellun peiton päällä. Suurin osa peiton täytteestä on kierrätyspolyesteriä ja itse peitto on vastuullisesti tuotettua puuvillaa.

SMÅSPORRE Peitto, lämmin, 240×220 cm – IKEA

SMÅSPORRE Peitto, lämmin, 240×220 cm. Tuntuu juuri niin pehmeältä kuin näyttää! Puuvilla-polyesterisekoituksen ansiosta peiton kanssa on mukava nukkua ja se on helppohoitoinen. Tämä peitto voidaan pestä usein ja korkeissa lämpötiloissa, ja se myös kuivuu nopeasti.

Keywords: ikea untuvapeitto, untuvapeitto ikea, ikea untuvapeitto kokemuksia, ikea hönsbär, hönsbär ikea, ikea sötvedel, ikea untuvapeiton pesu, sötvedel ikea