Ikea tyynyliina

Tyynyliina jokaiseen kotiin – IKEA

Tyynyliina jokaiseen kotiin – IKEA

Tyynyliina on käytännöllinen ja kaunis vuodevaate. Tyynyliinamme on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista, kuten Better Cotton –puuvillasta tai …

Tyynyliina on parhaimmillaan pehmeä ihoa vasten ja kaunis sisustuselementti. Tutustu laajaan valikoimaamme tyynyliinoja!

DVALA Tyynyliina, valkoinen, 50×60 cm – IKEA

DVALA Tyynyliina, valkoinen, 50×60 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten.

DVALA Tyynyliina, valkoinen, 50×60 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Kaikki käyttämämme puuvilla on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti.

ULLVIDE Tyynyliina, valkoinen, 70×90 cm – IKEA

Puusta valmistettu lyosellikuitu ei tarvitse kasvaakseen suuria määriä vettä, torjunta-aineita tai lannoitteita. Kun lyosellia sekoitetaan puuvillaan – kuten …

ULLVIDE Tyynyliina, valkoinen, 70×90 cm Puuvilla-lyosellisekoite imee ja kuljettaa kosteuden pois iholta, minkä ansiosta nukkuminen on miellyttävämpää.

NATTJASMIN Tyynyliina, harmaanturkoosi, 50×60 cm – IKEA

NATTJASMIN Tyynyliina, harmaanturkoosi, 50×60 cm Kuin unelma – silkkisen pehmeä lakana, jossa on kaunis kiilto. Lakana on satiinikudottu ohuesta langasta, …

NATTJASMIN Tyynyliina, harmaanturkoosi, 50×60 cm Kuin unelma – silkkisen pehmeä lakana, jossa on kaunis kiilto. Lakana on satiinikudottu ohuesta langasta, jonka materiaali on lyosellia ja kestävästi kasvatettua puuvillaa. Luonnonmateriaalit tuntuvat hyvältä ihoa vasten.

Tyynynpäälliset ja sohvatyynyn päälliset edullisesti – IKEA

Tyynynpäälliset ja sohvatyynyn päälliset edullisesti – IKEA

Tyynynpäälliset, kuten sohvatyynyn päällinen ovat tärkeä osa sisustusta. Niillä muutat huoneen ilmettä edullisesti ja helposti. Löydä tyynynpäälliset!

NATTJASMIN Tyynyliina, valkoinen, 50×60 cm – IKEA

NATTJASMIN Tyynyliina, valkoinen, 50×60 cm. Kuin unelma – silkkisen pehmeä tyynyliina, jossa on kaunis kiilto. Tyynyliina on satiinikudottu ohuesta langasta …

NATTJASMIN Tyynyliina, valkoinen, 50×60 cm. Kuin unelma – silkkisen pehmeä tyynyliina, jossa on kaunis kiilto. Tyynyliina on satiinikudottu ohuesta langasta, jonka materiaali on lyosellia ja kestävästi kasvatettua puuvillaa.

DVALA Tyynyliina, vaaleanharmaa, 70×90 cm – IKEA

DVALA Tyynyliina, vaaleanharmaa, 70×90 cm Puhdasta puuvillaa, joka tuntuu mukavan pehmeältä ihoa vasten. Valmistettu täyspuuvillasta, kestävästä …

DVALA Tyynyliina, vaaleanharmaa, 70×90 cm Puhdasta puuvillaa, joka tuntuu mukavan pehmeältä ihoa vasten. Valmistettu täyspuuvillasta, kestävästä luonnonmateriaalista, joka pehmenee jokaisessa pesussa.

DVALA Tyynyliina, beige, 50×60 cm – IKEA

DVALA Tyynyliina, beige, 50×60 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten.

DVALA Tyynyliina, beige, 50×60 cm. Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Kaikki käyttämämme puuvilla on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti.

DVALA Tyynyliina, vaaleanharmaa, 50×60 cm – IKEA

DVALA Tyynyliina, vaaleanharmaa, 50×60 cm Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten.

DVALA Tyynyliina, vaaleanharmaa, 50×60 cm Puuvilla on pehmeä luonnonmateriaali, joka hengittää, imee kosteutta ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Kaikki käyttämämme puuvilla on tuotettu kestävän kehityksen mukaisesti. Voit siis nukkua kauniit unet hyvällä omatunnolla.

Keywords: ikea tyynyliina, ikea tyynyliinat, tyynyliina ikea, ikea iso tyynyliina