Ikea tet

TET-harjoittelupaikka ja taksvärkki – IKEA Suomi

Tällä hetkellä emme pysty tarjoamaan TET-harjoittelua / taksvärkkipaikkaa. Mikäli sellainen tulee mahdolliseksi, siihen haetaan verkkosivujemme kautta.

Suomi – Tällä hetkellä emme pysty tarjoamaan TET-harjoittelua / taksvärkkipaikkaa. Mikäli sellainen tulee mahdolliseksi, siihen haetaan verkkosivujemme kautta

IKEA työpaikkana

IKEA työpaikkana – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

Oletko kiinnostunut siitä, millainen IKEA on työpaikkana? Lue lisää siitä, millaista on olla IKEA-työntekijä.

IKEA-kesätyöpaikat

IKEA-kesätyöpaikat – IKEA

Tältä sivulta löydät tietoa IKEA Suomen tarjoamista kesätyöpaikoista. Löydä mielenkiintoisia työtehtäviä mahtavassa tiimissä kesäksi tai pidemmäksi aikaa.

Tältä sivulta löydät tietoa IKEA Suomen tarjoamista kesätyöpaikoista. Löydä mielenkiintoisia työtehtäviä mahtavassa tiimissä kesäksi tai pidemmäksi aikaa. 

Puolet taustalevystä puuttuu – IKEA Suomi

Kaappien, kirjahyllyjen ja lipastojen taustalevyt on usein taitettu pituussuunnassa kahtia ja teipattu tuotteen värisellä teipillä, jotta levy menee pienempään …

Suomi – Puolet taustalevystä puuttuu

IKEA Espoo – Huonekaluliike Espoo, Lommila – IKEA

Tervetuloa IKEA Espoon tavarataloon! Katso IKEA Espoo -huonekaluliikkeen aukioloajat ja yhteystiedot. Tutustu myös huonekalutarjouksiin ja palveluihin!

Toimipaikat ja aukioloajat – Huonekaluliikkeet – IKEA

IKEA-tavaratalojen ja suunnittelustudioiden aukioloajat ja yhteystiedot. Katso aukioloajat ja lue lisää tavaratalojen palveluista. Tervetuloa ostoksille!

TET on tulossa ja halusin tietää, että onko mahdollisuutta …

2.11.2020 — Mene Ikeaan ja kysy. … Kannattaisi varmaan kysellä ikeasta. … Jos Ikea on lähellä niin mene tiistai, keskivikko tai torstaina kysymään.

Keskustelu – Ei enää TET-nuoria meille – tässä syy | Aihe vapaa

Keskustelu – Ei enää TET-nuoria meille – tässä syy | Aihe vapaa | Vauva

Istumaan ja katselemaanko TET-läisiä pitäisi ottaa kuudeksi tunniksi päivässä? Kiinnostaa vielä vähemmän. Minun ymmärtääkseni työelämään tutustuminen …

Työharjoittelu edessä? Nämä yritykset ottavat harjoittelijoita

Työharjoittelu edessä? Nämä yritykset ottavat harjoittelijoita – Duunitori

2.2.2021 — HP (Suomessa ja ulkomailla) Hydroline (Vuorela) If (useita paikkakuntia) Ikea (Vantaa, Espoo, Tampere, Raisio, Kuopio, ulkomaat)

Työharjoittelu on usein osa opintoja. Katso lista yrityksistä, jotka tarjoavat työharjoittelupaikkoja niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Keywords: ikea tet