Ikea servetit

Servetti ja lautasliinat viimeistelevät kattauksen – IKEA

Servetti ja lautasliinat viimeistelevät kattauksen – IKEA

Servetti on kiitollinen sisustuselementti, onhan servetti aina edullinen vaihtoehto, kun haluaa päivittää kattauksen ilmettä tai juhlistaa jotain erityistä …

Servetti ja lautasliinat ovat sisustuksellisia väripilkkuja, joilla saa helposti uutta ilmettä kattaukseen. Katso lautasliinat ja kangasservetit!

Lautasliinat & lautasliinatelineet – IKEA

Lautasliinat & lautasliinatelineet – IKEA

Servetit ja servettitelineet luovat kattaukseen juhlan tuntua. Valikoimassamme on myös useita kauniita servettejä. Tule inspiroitumaan ja ostoksille!

GRUPPERA Lautasliina, valkoinen/musta, 33×33 cm – IKEA

Nykyään IKEA käyttää yhä enemmän kierrätyspuuvillaa. Pyrimme myös varmistamaan, että kaiken käyttämämme uuden puuvillan kasvatuksessa ja tuotannossa on käytetty …

GRUPPERA Lautasliina, valkoinen/musta, 33×33 cm Hemmottele vieraita kankaisilla puuvillalautasliinoilla. GRUPPERA-lautasliinoja voi käyttää kerta toisensa jälkeen, ja voit valita kattaukseen tai kullekin syöjälle sopivan ripustuslenkin värin kolmesta eri vaihtoehdosta.

FANTASTISK Paperilautasliina, valkoinen, 40×40 cm – IKEA

Nyt saa läikyttää! FANTASTISK-paperilautasliinojen kolminkertainen paperi takaa hyvän imukyvyn. Valitse väri, joka parhaiten sopii kattaukseesi – ja jos …

FANTASTISK Paperilautasliina, valkoinen, 40×40 cm Nyt saa läikyttää! FANTASTISK-paperilautasliinojen kolminkertainen paperi takaa hyvän imukyvyn. Valitse väri, joka parhaiten sopii kattaukseesi – ja jos hankit kerralla enemmän, voit läikyttää rauhassa toistekin.

ANSELINA Lautasliina, valkoinen, 45×45 cm – IKEA

ANSELINA Lautasliina, valkoinen, 45×45 cm. Näytä mittojen määrittelyt. 6,99/2 kpl …

ANSELINA Lautasliina, valkoinen, 45×45 cm Pellava on kestävä luonnonmateriaali, joka tekee kankaasta eläväpintaisen ja kiiltävän.

MOTTAGA Paperilautasliina, valkoinen, 38×38 cm – IKEA

MOTTAGA Paperilautasliina, valkoinen – IKEA

MOTTAGA Paperilautasliina, valkoinen. Näyttävät ja tuntuvat kangaslautasliinoilta. Lautasliina muodostaa taskun ruokailuvälineille, kun se taitellaan.

Lautasliinateline krunaa kattauksen – IKEA

Lautasliinateline krunaa kattauksen – IKEA

Kauneinkaan lautasliina ei nimittäin pääse oikeuksiinsa, jos sitä ei säilytetä oikein ja jollei se ole aina helposti käden ulottuvilla. Kokoa siis kauniit …

Lautasliinateline on tärkeä osa siistiä ja juhlallista ruokailu- ja juhlahetkeä. Tutustu laajaan lautasliinatelinevalikoimaamme!

Ruoanlaitto & ruokailu – Koko tuotevalikoima – IKEA

Ruoanlaitto & ruokailu – Koko tuotevalikoima – IKEA

Saat nyt värikkäät 40×40 cm FANTASTISK-lautasliinat 3 pakettia 6,- (norm. 7,47). Tarjous on voimassa IKEA Family -jäsenille 16.4.2023 asti, niin kauan kuin …

Ruoanlaitto on yksi arjen isoista iloista – ruokailu tottakai myös. Löydä valikoimamme laadukkaat ruoanlaitto- ja ruokailuvälineet aina kattiloista lautasliinoihin.

SMAKSINNE Paperilautasliina, monivärinen/kukka, 33×33 cm

SMAKSINNE Paperilautasliina, monivärinen/kukka, 33×33 cm – IKEA

SMAKSINNE Paperilautasliina, monivärinen/kukka, 33×33 cm Nämä kukat eivät aiheuta allergiaoireita. SMAKSINNEN-lautasliina sopii sekä arkeen että juhlaan, …

SMAKSINNE Paperilautasliina, monivärinen/kukka, 33×33 cm Nämä kukat eivät aiheuta allergiaoireita. SMAKSINNEN-lautasliina sopii sekä arkeen että juhlaan, ja kolminkertainen paperi takaa hyvän imukyvyn. Kolminkertainen paperi takaa hyvän imukyvyn.

Keywords: ikea servetit, ikea servetti, servettirengas ikea, lautasliinarengas ikea