Ikea salaattikulho

Tarjoilukulhot & salaattikulhot – Laaja valikoima – IKEA

Tarjoilukulhot & salaattikulhot – Laaja valikoima – IKEA

Salaattikulho tai iso tarjoilukulho on nappivalinta illallista varten. Puinen kulho ja bambukulho ovat kauniita, kun haluat esitellä herkkujasi.

Salaattikulho tai iso tarjoilukulho on nappivalinta illallista varten. Puinen kulho ja bambukulho ovat kauniita, kun haluat esitellä herkkujasi. Katso kaikki tarjoilukulhot!

Kulhot, lasikulhot ja murokulhot edullisesti kotiin – IKEA

Kulhot, lasikulhot ja murokulhot edullisesti kotiin – IKEA

Kulho on joka kodin käyttö- ja koriste-esine, joita tarvitaan niin keittiössä … Lasiset murokulhot aamiaisella, salaattikulhot tai keittokulhot lounaalla.

Kulho on joka kodin käyttö- ja koriste-esine, joita tarvitaan niin keittiössä kuin olohuoneessakin. Katso kaikki kulhot, murokulhot ja lasikulhot valikoimassamme!

BLANDA MATT Tarjoilukulho, bambu, 28 cm – IKEA

Kulho pöydällä täynnä kauniita makeisia, tarjoiluastia olohuoneen pöydällä hedelmille – kulhomme ja tarjoiluastiamme ovat suunniteltu tekemään arjestasi …

BLANDA MATT Tarjoilukulho, bambu, 28 cm BLANDA-tarjoilukulhoja on saatavana puisina, metallisina sekä lasisina, ja monessa eri koossa. Kulhot ovat pinottavia tilan säästämiseksi, ja sopivat mainiosti tarjoiluastioiksi noutopöytään tai popcorn-kulhoiksi leffailtaan.

Tarjoiluastiat jokaiseen kotiin – IKEA

Tarjoiluastiat jokaiseen kotiin – IKEA

Tarjoiluastiat, nuo jokaisen kodin pienet hovimestarit! Tutustu laajaan valikoimaamme tarjoiluastioitamme ja valitse omasi!

Sisustuskulhot ja puinen tarjoiluastia sisustukseen – IKEA

Sisustuskulhot ja puinen tarjoiluastia sisustukseen – IKEA

Sisustuskulho, kuten puinen tarjoiluastia on joka kodin perusesineistöä, jonka monipuoliset käyttömahdollisuudet ja kaunis design kestävät pitkään.

IKEA 365+ Kulho, pyöristetyt reunat valkoinen, 16 cm

IKEA 365+ Kulho, pyöristetyt reunat valkoinen, 16 cm – IKEA

IKEA 365+ Kulho, pyöristetyt reunat valkoinen, 16 cm. IKEA 365+ -sarjasta löytyy kaikkea ruokapöytään – niistä syntyy sekä yksinkertaisen viehättävä arkikattaus että väreillä ja lisätarvikkeilla terästettynä upea juhlakattaus. Maasälpäposliinista valmistetut astiat pysyvät kauniina vuodesta toiseen.

BLANDA BLANK Tarjoilukulho, ruostumaton teräs – IKEA

BLANDA BLANK Tarjoilukulho, ruostumaton teräs. BLANDA-sarjaan kuuluu erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja kulhoja, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen. Tilan säästämiseksi erikokoiset astiat voidaan säilyttää sisäkkäin.

Lautaset ja kulhot – Tilaa helposti verkkokaupasta – IKEA

Lautaset ja kulhot – Tilaa helposti verkkokaupasta – IKEA

IKEA lautaset ja kulhot joka tilanteeseen, olipa sitten tiedossa juhlat, tai muutto uuteen kotiin. Valikoima käytännöllisiä IKEA-lautasia ja kulhoja!

OFTAST Kulho, valkoinen, 15 cm – IKEA

OFTAST Kulho, valkoinen, 15 cm Tämä astiasto näyttää ja tuntuu luuposliinilta mutta on valmistettu karkaistusta lasista. Näin voimme tarjota asiakkaille elegantin, hohtavan astiaston edulliseen hintaan. Konepesun- ja mikroaaltouuninkestävä.

Keywords: ikea salaattikulho, ikea tarjoilukulho