Ikea säädettävät jalat

OLOV Säädettävä jalka, valkoinen – IKEA

Tuotetiedot. Säädettävien jalkojen (60–90 cm) ansiosta pöytä on helppo säätää itselle sopivaksi. Pohjassa on muovitulppa, joka suojaa lattiaa naarmuuntumiselta.

OLOV Säädettävä jalka, valkoinen. Yhdistä haluamasi pöytälevy ja jalat. Kun ostat ne erikseen, voit rakentaa juuri omaan tilaasi ja tyyliisi sopivan kokonaisuuden.

Työpöydän jalat & pukkijalat pöytälevyn kaveriksi – IKEA

Työpöydän jalat & pukkijalat pöytälevyn kaveriksi – IKEA

Pöydän jalat ja pukkijalat antavat vapaat kädet toteuttaa toiveidesi työpöytä. Valitse esim. säädettävät tai vakiomittaiset työpöydän jalat. Tutustu!

Allaskaapin jalat kylpyhuonekalusteeseen edullisesti – IKEA

Allaskaapin jalat kylpyhuonekalusteeseen edullisesti – IKEA

Kaikissa allaskalusteissa on säädettävät jalat, jotka antavat kalusteelle vakautta ja suojaavat lattiaa kosteudelta. Joissakin malleissa on jopa säädettävä …

Allaskaapin jalat antavat turvallista lisätukea ja tyyliä niin allaskaapille kuin muillekin kylpyhuoneen kalusteille. Tutustu valikoimaan allaskaapin jalkoja!

EKET Säädettävä jalka, metalli – IKEA

EKET Säädettävä jalka, metalli Pienillä yksityiskohdilla voi olla suuri vaikutus. Säädettävillä jaloilla saat säilytyskalusteesta tukevamman, vaikka lattia …

EKET Säädettävä jalka, metalli Pienillä yksityiskohdilla voi olla suuri vaikutus. Säädettävillä jaloilla saat säilytyskalusteesta tukevamman, vaikka lattia sattuisi olemaan hieman epätasainenkin. Säädettävien jalkojen ansiosta seisoo tukevasti myös epätasaisella alustalla.

BEKANT- työpöytien jalat & jalustat – IKEA

Työpöytien jalat & jalustat – Sähköpöydän jalat pöytään – IKEA

Työpöydän jalusta tai sähköpöydän runko viimeistelee BEKANT-työpöydän. Vai onko etsimäsi sähköpöydän jalat? Tutustu valikoimaan ja tule ostoksille!

Pöytälevyt ja jalat – IKEA

Pöydänjalat tekevät pöydän – Rakenna työpöytä – IKEA

Rakenna työpöytä siis helposti! Mikäli suunnittelet uutta työpöytää, kannattaa tutustua valikoimamme säädettäviin pöydänjalkoihin. Säädettävillä pöydänjaloilla …

Pöydänjalat tekevät pöytälevystä pöydän. Pöydänjalat ovat helppo ja nopea asentaa. Rakenna työpöytä: Ruuvit kiinni levyyn ja sinulla on työpöytä. Tutustu!

TROTTEN Säädettävä jalusta, valkoinen, 120/160 cm – IKEA

Tuotetiedot · Materiaalit & hoito-ohjeet. Materiaali. Jalat: · Turvallisuus ja vaatimustenmukaisuus. Tämä tuote on suunniteltu ja testattu toimistokäyttöön.

TROTTEN Säädettävä jalusta, valkoinen, 120/160 cm 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu

GODMORGON Jalka, pyöreä, ruostumaton teräs, 14/25 cm

GODMORGON Jalka, pyöreä, ruostumaton teräs, 14/25 cm – IKEA

GODMORGON Jalka, pyöreä, ruostumaton teräs, 14/25 cm. Säädettävät jalat ovat tukevat ja suojaavat kalustetta lattian kosteudelta.

METOD Jalka – IKEA

METOD Jalka. Vinkki, joka vähentää siivouksen tarvetta: asenna METOD-keittiökaappeihin jalat ja peitä ne sokkelilla, niin sinun ei tarvitse siivota kaappien …

METOD Jalka. Vinkki, joka vähentää siivouksen tarvetta: asenna METOD-keittiökaappeihin jalat ja peitä ne sokkelilla, niin sinun ei tarvitse siivota kaappien alta. Jalat myös tekevät kaapeista vakaat.

Keywords: ikea säädettävät jalat, ikea säädettävä jalka, ikea säätöjalat, ikea säätöjalka, ikea säädettävät pöydänjalat