Ikea ruokapöytä tammi

MÖCKELBY Pöytä, tammi, 235×100 cm – IKEA

4 hengen ruokapöytä tai ruokapöytä neljälle kutsuu kokoontumaan yhteen tärkeiden ihmisten ja hyvän … EKEDALEN Ruokapöytä, jatkettava, tammi, 120/180×80 cm …

MÖCKELBY Pöytä, tammi, 235×100 cm. Tammiviilun luoma lankkumainen vaikutelma korostaa pöydän käsityöhenkistä maalaistyyliä. Vaihtelevan syykuvion ja luonnollisen elävän värin ansiosta jokainen pöytä on uniikki.

EKEDALEN Ruokapöytä, jatkettava, tammi, 80/120×70 cm

EKEDALEN Ruokapöytä, jatkettava, tammi, 80/120×70 cm – IKEA

Ruokapöytä on keittiön keskipiste. Laaja valikoima kokoja ja tyylejä. Ruokailupöytä kokoaa perheen kivasti yhteen. Toimitukset jopa samana päivänä!

EKEDALEN Ruokapöytä, jatkettava, tammi, 80/120×70 cm. Kestävä ruokapöytä, jonka ympärille mahtuu suurempikin illallisseurue. Pöydän pidentäminen onnistuu yksinäänkin, ja pöydän alla on aina runsaasti tilaa tuoleille, sillä jalat ovat pöydän kulmissa myös silloin, kun pöytää on jatkettu.

EKEDALEN Ruokapöytä, jatkettava, tammi, 120/180×80 cm

EKEDALEN Ruokapöytä, jatkettava, tammi, 120/180×80 cm – IKEA

EKEDALEN Ruokapöytä, jatkettava, tammi, 120/180×80 cm Kestävä ruokapöytä, jonka ympärille mahtuu suurempikin illallisseurue. Pöydän pidentäminen onnistuu yksinäänkin, ja pöydän alla on aina runsaasti tilaa tuoleille, sillä jalat ovat pöydän kulmissa myös silloin, kun pöytää on jatkettu.

Rouhea tammipöytä kutsuvaan ruokailutilaan – IKEA

Kauniisti muotoillut ja aikaa kestävät huonekalut tuovat ruokailutilaan kutsuvaa tunnelmaa. Tukeva MÖCKELBY-pöytä on näyttävää ja rouheaa tammea. Reilun pöydän ääreen mahtuu ruokailemaan jopa kuusi henkeä, joten se sopii hyvin niin viikonloppubrunsseille ystävien kanssa kuin koko perheen yhteisille illallisillekin. Kaunis tammipuun sopii hyvin yhteen esimerkiksi HAVSTA-sarjan tummanruskeiden kalusteiden kanssa. Viimeistele viihtyisä tila TORARED-lampunvarjostimella, joka luo pöydän ympärille pehmeän tunnelman.

MELLANSEL Ruokapöytä, jatkettava, tammiviilu, … – IKEA

MELLANSEL Ruokapöytä, jatkettava, tammiviilu, 220x95x77 cm – IKEA

MELLANSEL Ruokapöytä, jatkettava, tammiviilu, 220x95x77 cm Jatkettavan MELLANSEL-pöydän sulavat linjat ja klassinen muotoilu kertovat laadusta. Jos haluat suurentaa pöytää, voit ostaa 1–2 erikseen myytävää jatkopalaa, joita on saatavilla eri kuvioissa ja väreissä.

6 hengen ruokapöydät – IKEA

6 hengen ruokapöydät – IKEA

6 hengen ruokapöytä tuo lisätilaa vieraillekin. Löydä tyylisi sopivin ruokapöytä kuudelle. Meiltä löydät myös pyöreän ruokapöydän kuudelle. Tutustu heti!

MÖCKELBY / MÖCKELBY Pöytä+2 penkkiä, tammi … – IKEA

MÖCKELBY / MÖCKELBY Pöytä+2 penkkiä, tammi/tammi, 235×100 cm – IKEA

MÖCKELBY / MÖCKELBY Pöytä+2 penkkiä, tammi/tammi, 235×100 cm Kestävä ruokailuryhmä tekee suurpäivällisten järjestämisestä lasten leikkiä. Sen massiivipuusta valmistettu runko kestää käyttöä, perheen ruokailuhetkiä ja harrastuksia vuodesta toiseen. Pestävä irtopäällinen on helppo pitää puhtaana.

4 hengen ruokapöydät – IKEA

4 hengen ruokapöydät – IKEA

4 hengen ruokapöytä tai ruokapöytä neljälle kutsuu kokoontumaan yhteen tärkeiden ihmisten ja hyvän ruoan seuraan. Tilaa 4 hengen pöytä verkkokaupasta!

Ruokapöydät & keittiönpöydät yhteisille aterioille – IKEA

Ruokapöydät & keittiönpöydät yhteisille aterioille – IKEA

Ruokapöytä on keittiön keskipiste. Laaja valikoima kokoja ja tyylejä. Ruokailupöytä kokoaa perheen kivasti yhteen. Toimitukset jopa samana päivänä!

Keywords: ikea ruokapöytä tammi, ikea möckelby, ikea tammipöytä