Ikea reppu

Reput & kassit – Selkäreppu ja matkareppu edullisesti – IKEA

Reput & kassit – Selkäreppu ja matkareppu edullisesti – IKEA

Reppu ja kassit ovat välttämättömiä jokaiselle meistä, ja niiden on hyvä olla laadukkaita ja edullisia. Katso reput ja osta seuraava matkareppu meiltä!

VÄRLDENS Matkareppu, musta, 33x17x55 cm/36 l – IKEA

VÄRLDENS Matkareppu, musta, 33x17x55 cm/36 l Täydellinen viikonloppu- tai treenikassi, joka on valmistettu kierrätyspolyesteristä. Kassi on kevyt, tilava ja helppo ottaa käyttöön. Pakkaa mukaan vaatteet, hygieniatarvikkeet, joogamatto tai muut varusteet ja olet lähtövalmis.

VÄRLDENS Selkäreppu, musta, 31x15x49 cm/26 l – IKEA

VÄRLDENS Selkäreppu, musta, 31x15x49 cm/26 l Täydellinen reppu, jossa on tilaa kaikelle tarpeelliselle – ja vähän ylikin. Reppu on valmistettu kierrätyspolyesteristä, ja siinä on roppakaupalla käteviä ominaisuuksia ja taskuja sekä erillinen irrotettava kassi.

Laukut – Laaja valikoima laukkuja – Tilaa verkosta – IKEA

Laukut – Laaja valikoima laukkuja – Tilaa verkosta – IKEA

Laukku matkalle, retkelle tai kenties kauppaan. Löydä juuri sinun tarpeeseesi sopiva laukut, käsimatkatavarat ja tarpeelliset tarvikkeet. Tutustu!

STARTTID Selkäreppu, harmaa, 27x11x56 cm/18 l – IKEA

STARTTID Selkäreppu, harmaa, 27x11x56 cm/18 l STARTTID-selkäreput ovat täynnä käteviä ominaisuuksia, jotka helpottavat lyhyitä matkoja yksin tai koko perheen kanssa. Ne on suunniteltu paljon matkustaville, jotta kaikki tarvittava olisi aina mukana. Repun kangas on vedenkestävä.

Reppu selässä seikkailuun – IKEA

Seikkailu perheesi kanssa on oiva tapa viettää aikaa yhdessä. Tee siis luettelo kaikesta tarvittavasta, valitse määränpääsi ja pakkaa laukkusi. BLÅVINGAD-reppu sopii erinomaisesti pienelle seikkailijalle. Repussa on useita taskuja sekä ulko- että sisäpuolella suurille ja pienille tavaroille. Reppu on valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja vedenpitävästä kankaasta, joten se sopii ihanteellisesti kaikille matkoille, oli kohteena sitten ranta tai metsä. Reppu on erittäin mukava ja pysyy tukevasti paikoillaan säädettävien olkahihnojen ansiosta.

STARTTID Selkäreppu, harmaa, 27x9x38 cm/12 l – IKEA

STARTTID Selkäreppu, harmaa, 27x9x38 cm/12 l STARTTID-selkäreput ovat täynnä käteviä ominaisuuksia, jotka helpottavat lyhyitä matkoja yksin tai koko perheen kanssa. Ne on suunniteltu paljon matkustaville, jotta kaikki tarvittava olisi aina mukana. Repun kangas on vedenkestävä.

PIVRING Selkäreppu, vaaleanharmaa, 24x8x34 cm/9 l

PIVRING Selkäreppu, vaaleanharmaa, 24x8x34 cm/9 l – IKEA

PIVRING Selkäreppu, vaaleanharmaa, 24x8x34 cm/9 l Tilaa eväsrasialle, vaihtovaatteille ja 14 tuuman kannettavalle tai tabletille. Verkkotaskuun mahtuvat sekä vesipullo että lippalakki. Sopii mainiosti kouluun tai matkalle. Etuosassa on verkkotasku, jossa voi pitää hattua, vesipulloa tai huivia.

FÖRENKLA reppu musta 31x20x56 cm – IKEA Fans Club

FÖRENKLA reppu musta 31x20x56 cm (003.135.72) – arvostelut, hinta, mistä ostaa

FÖRENKLA reppu musta 31x20x56 cm (003.135.72). Sivun vetoketju, jolla pääsee helposti sisältöön, vaikka reppu olisi täynnä. Ulkoisessa osastossa on kätevä säilyttää avaimia, matkapuhelin ja muut esineet, joiden pitäisi olla käden ulottuvilla. Tilava lokero pussin alaosassa. Voit laittaa esimerkiksi kenkiä. Käytännöllinen sisälokero on kätevä jatkojohtojen ja laturien säilyttämiseen. Säädettävän vyötärön ansiosta on mukavampaa kantaa koko reppu. Säädettävät ja ergonomiset olkahihnat tekevät reppusta mahdollisimman mukavan. Repun tilavuutta säädetään kiristämällä tai löysäämällä vyötä, joka on kiinnitetty kahdella D-muotoisella renkaalla.

Keywords: ikea reppu, ikea reput