Ikea pimennysverho

Pimennysverhot – Paljon erilaisia pimennysverhoja – IKEA

Pimennysverhot – Paljon erilaisia pimennysverhoja – IKEA

Pimennysverhojen avulla makuuhuoneeseen ei tulvi häiritsevää valoa ulkoa ja nukut paremmin. Tutustu valikoimaan! Lajittele ja suodata. 15 tuotetta.

Pimennysverhot estävät auringonvalon pääsyn huoneeseen. Laaja valikoima erilaisia pimennysverhoja verkkokaupasta ja tavarataloista. Tule ostoksille!

MAJGULL Pimennysverhot, 2 kpl, harmaa, 145×300 cm – IKEA

Pimennysverhojen ansiosta katuvalot tai aamuaurinko eivät pääse häiritsemään makeita unia. Painava kangas laskeutuu kauniisti ja tasaisesti.

MAJGULL Pimennysverhot, 2 kpl, harmaa, 145×300 cm Pimennysverhojen ansiosta katuvalot tai aamuaurinko eivät pääse häiritsemään makeita unia. Painava kangas laskeutuu kauniisti ja tasaisesti. Pitävät talvella vedon loitolla ja estävät kesällä auringon paahteen pääsyn sisälle.

BENGTA Pimennysverho, 1 pituus, sininen, 210×250 cm – IKEA

Tämä verho pimentää valoisimmankin huoneen.

BENGTA Pimennysverho, 1 pituus, sininen, 210×250 cm. Tämä verho pimentää valoisimmankin huoneen. Erikoisleveän BENGTA-pimennysverhon voi leikata ikkunaan sopivaksi.

Pimentävät rullaverhot – Useita eri kokoja ikkunaan – IKEA

Pimentävät rullaverhot – Useita eri kokoja ikkunaan – IKEA

Pimennysrullaverhot auttavat luomaan makuuhuoneeseen pimeän tunnelman. Useita kokoja, helppo asennus ja lapsiturvallinen. Tilaa pimentävä rullaverho!

Ikkunaverhot – Säätele auringonvalon määrää huoneessa – IKEA

Ikkunaverhot – Säätele auringonvalon määrää huoneessa – IKEA

Pimennysverhoilla voit luoda tilaasi dramaattista tunnelmaa ja läpikuultavien verhojen avulla saat sisustukseen pehmeyttä ja viihtyisyyttä. Valitse verhot …

Ikkunaverhot ovat ratkaisu, kun haluat säädellä kodin yksityisyyttä ja luonnollisen valon määrää. Valikoimamme ikkunaverhot tarjoavat paljon mahdollisuuksia. Tutustu!

FRIDANS Pimentävä rullaverho, valkoinen, 140×195 cm – IKEA

FRIDANS Pimentävä rullaverho, valkoinen, 140×195 cm Vetokeppi on kuin taikasauva, joka asettaa kaihtimen juuri haluamaasi kohtaan.

FRIDANS Pimentävä rullaverho, valkoinen, 140×195 cm Vetokeppi on kuin taikasauva, joka asettaa kaihtimen juuri haluamaasi kohtaan. Pimentävä pintakäsittely ehkäisee valon pääsyn sisään, joten voit nukkua aamulla niin pitkään kuin haluat. Valo ei pääse läpi, ja huone pimenee täysin.

Verhot kotiin – Laaja valikoima erilaisia verhoja – IKEA

Verhot kotiin – Laaja valikoima erilaisia verhoja – IKEA

Verhot kuten pimennysverhot ja laskosverhot pitävät auringonvalon ja naapurit kodin ulkopuolella. Verhot ovat kuin kodin asusteet, joilla on suuri merkitys …

Verhot, kuten pellavaverhot, valmisverhot, purjerengasverhot tai sivuverhot tilaat kätevästi myös verkkokaupastamme. Tutustu valikoimaamme verhoja!

HILLEBORG Pimennysverhot, 2 kpl, harmaa, 145×250 cm – IKEA

Kun valmistamme tuotteita kierrätetystä polyesteristä, PET-pullot ja muut …

HILLEBORG Pimennysverhot, 2 kpl, harmaa, 145×250 cm. Pimennysverhojen ansiosta katuvalot tai aamuaurinko eivät pääse häiritsemään makeita unia. Painava kangas laskeutuu kauniisti ja tasaisesti.

TRETUR Pimentävä rullaverho, tummanharmaa, 80×195 cm

TRETUR Pimentävä rullaverho, tummanharmaa, 80×195 cm – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

TRETUR Pimentävä rullaverho, tummanharmaa, 80×195 cm. Pimennysverhojen ansiosta kuun kajastus, katuvalot tai aikaisin nouseva aurinko eivät häiritse makeita uniasi.

Keywords: ikea pimennysverho, pimennysverhot ikea, ikea pimennysverhot, pimennysverho ikea, ikea pimentävät verhot, ikea pimentävä verho, pimentävät verhot ikea