Ikea pikkupyyhe

KRAMA Pikkupyyhe, valkoinen, 30×30 cm – IKEA

Tyylikäs, muhkea ja imukykyinen IKEA-pyyhe. Kylpypyyhkeet, käsipyyhkeet ja muut pyyhkeet kylpyhuoneeseen varmistavat kylpyhuoneen tyylikkyyden ja …

KRAMA Pikkupyyhe, valkoinen, 30×30 cm. Huomaat varmasti, kuinka käteviä nämä pikkupyyhkeet ovat ruokailun ja vaipanvaihdon jälkeen. Säästät myös rahaa, sillä uudelleenkäytettävien ja pestävien pyyhkeiden ansiosta voit luopua kokonaan kosteuspyyhkeiden käytöstä.

Pesulaput, kasvopyyhkeet ja pikkupyyhkeet edullisesti

Pesulaput, kasvopyyhkeet ja pikkupyyhkeet edullisesti – IKEA

Valmistettu pitkäkuituisesta ja hienosta kampapuuvillasta, minkä ansiosta pyyhe on pehmeä ja kestävä. Keskipaksu, pehmeä ja erittäin imukykyinen froteepyyhe …

Pesulaput ja kasvopyyhkeet ovat hyviä, kun tarvitset pikkupyyhkeen esim. kasvojen pesuun. Tutustu pieniin pesulappuihin ja kasvopyyhkeisiin. Tilaa verkkokaupasta!

VÅRDANDE Pikkupyyhe, 30×30 cm – IKEA

Saatavilla myös muita vaihtoehtojaMARIATHERES. Keittiöpyyhe, 50×70 cm, harmaa. MARIATHERES Keittiöpyyhe, 4-kulmainen raita/harmaa beige, 50×70 cm

VÅRDANDE Pikkupyyhe, 30×30 cm Pyyhkeen toinen puoli on mukavaa vohvelikangasta ja toinen pehmeää froteeta. Kudottu pehmeästä puuvillasta, ja lyhyet sivut on koristeltu käsinommellulla kirjailulla. Kahta sivua koristaa käsin ommeltu koristekirjailu. Pehmeä ja imukykyinen puuvillapyyhe.

Pyyhkeet ja kylpypyyhkeet kylpyhuoneeseen – Pyyhe – IKEA

Pyyhe – Pyyhkeet ja kylpypyyhkeet kylpyhuoneeseen – IKEA

Lasten pyyhe ja vauvan pyyhe ovat perheen pienille suunniteltuja. Löydä mieleisesi lasten kylpypyyhe, joissa on huomioitu pehmeys ja turvallisuus.

Tyylikäs, muhkea ja imukykyinen IKEA-pyyhe. Kylpypyyhkeet, käsipyyhkeet ja muut pyyhkeet kylpyhuoneeseen varmistavat kylpyhuoneen tyylikkyyden ja mukavuuden.

VÅGSJÖN Käsipyyhe, valkoinen, 40×70 cm – IKEA

VÅGSJÖN Käsipyyhe, valkoinen – IKEA

Saatavilla myös muita vaihtoehtojaVALLASÅN. Vieraspyyhe, 30×50 cm, beige. VALLASÅN Vieraspyyhe, tummansininen, 30×50 cm. VALLASÅN Vieraspyyhe, vaaleanvihreä …

VÅGSJÖN Käsipyyhe, valkoinen. Paksun froteen ja juovien yhdistelmä tekee pyyhkeestä hyvännäköisen ja toimivan. Frotee tuntuu pehmeältä ihoa vasten, ja kudotut juovat ovat imukykyisä ja nopeasti kuivuvia.

Keittiöpyyhkeet & astiapyyhkeet – edullinen valikoima – IKEA

Keittiöpyyhkeet & astiapyyhkeet – edullinen valikoima – IKEA

Kaunis ja käytännöllinen käsipyyhe varmistaa, että kotisi näyttää kauniilta ja kädet tulevat kuiviksi. Hemmottele itseäsi pehmoisilla käsipyyhkeillä ja …

Keittiöpyyhe ja astiapyyhkeet ovat käytössä päivittäin. Keittiöpyyhe putsaa pöydän, pyyhkii roiskeet ja tuo kaunista sisustusta keittiöön. Tutustu!

Lasten pyyhe ja vauvan pyyhe kotiin – IKEA

Lasten pyyhe ja vauvan pyyhe kotiin – IKEA

Kääriydy kylpypyyhkeen pehmeyteen. Kylpypyyhe on tarpeellinen pyyhe jokaisessa kodissa kuten esimerkiksi kylpyhuoneessa tai kodinhoitohuoneessa. Se, mikä on …

Lasten pyyhe ja vauvan pyyhe ovat perheen pienille suunniteltuja. Löydä mieleisesi lasten kylpypyyhe, joissa on huomioitu pehmeys ja turvallisuus.

Vieraspyyhkeet vieraille – IKEA

Vieraspyyhkeet vieraille – IKEA

Vieraspyyhkeet ovat ehdottoman tärkeitä pyyhkeitä jokaisessa kodissa. Siksi meillä onkin laaja valikoima laadukkaita vieraspyyhkeitä. Lue lisää!

Käsipyyhkeet – Käsipyyhe jokaiseen kotiin – IKEA

Käsipyyhkeet – Käsipyyhe jokaiseen kotiin – IKEA

Käsipyyhe on jokaisen kodin perustarpeistoa, sillä siihen kuivataan käsiä niin keittiössä kuin vessassakin. Tutustu laajaan käsipyyhevalikoimaamme!

Kylpypyyhkeet – Pehmeät isot pyyhkeet – IKEA

Kylpypyyhkeet – Pehmeät isot pyyhkeet – IKEA

Kylpypyyhe on pehmeä ja imukykyinen. Hemmottele itseäsi muhkealla pyyhkeellä. Meiltä löydät eriväriset kylpypyyhkeet. Hemmottele itseäsi!

Keywords: ikea pikkupyyhe