Ikea norraryd

NORRARYD Tuoli, musta – IKEA

NORRARYD Tuoli, musta. Saanut inspiraationsa skandinaavisesta design-perinnöstämme ja valmistettu yksinkertaisista materiaaleista, minimalistiseen tyyliin. Pehmeästi kaareutuva selkänoja tukee selkää.

NORRARYD Baarituoli, musta, 74 cm – IKEA

NORRARYD Baarituoli, musta – IKEA

NORRARYD Baarituoli, musta. Skandinaavisen muotoiluperinteemme innoittama: materiaalit ja muotokieli ovat yksinkertaisia. Kaluste on testattu ja hyväksytty julkitilakäyttöön – voit siis olla varma, että se kestää myös kotikäytössä.

KLIMPFJÄLL / NORRARYD Pöytä + 6 tuolia, … – IKEA

KLIMPFJÄLL / NORRARYD Pöytä + 6 tuolia, harmaanruskea/musta, 240×95 cm – IKEA

KLIMPFJÄLL / NORRARYD Pöytä + 6 tuolia, harmaanruskea/musta, 240×95 cm Kuuden hengen ruokailuryhmään kuuluu tukeva pöytä ja mukavat pinnatuolit. Puupinta tekee kalusteista kutsuvan näköisiä, ja pitkäikäisen ruokailuryhmän ääreen on ilo kokoontua perheen tai ystävien kanssa vuosien ajan.

NORDVIKEN / NORRARYD Pöytä + 4 tuolia, valkoinen …

NORDVIKEN / NORRARYD Pöytä + 4 tuolia, valkoinen/musta, 152/223×95 cm – IKEA

NORDVIKEN / NORRARYD Pöytä + 4 tuolia, valkoinen/musta, 152/223×95 cm Tilava puinen ruokapöytä tuntuu perinteiseltä, ja se muodostuu pian kodin luonnolliseksi yhdessäolon paikaksi. Tukeva rakenne ja kätevä jatkomekanismi tekevät pöydästä pitkäaikaisen suosikin.

NORRÅKER / NORRARYD Pöytä + 4 tuolia, koivu/musta …

NORRÅKER / NORRARYD Pöytä + 4 tuolia, koivu/musta, 125×74 cm – IKEA

NORRÅKER / NORRARYD Pöytä + 4 tuolia, koivu/musta, 125×74 cm Jokainen koivupuinen pöytä vaihtelevine syineen ja väreineen edustaa skandinaavista muotoilua. Hyväksytty julkitilakäyttöön – voit siis luottaa siihen, että kaluste kestää innokkaat lapset ja heidän villit ystävänsä.

NORRARYD Chair, black – IKEA

NORRARYD Chair, black. Inspired by our Scandinavian design heritage using simple materials and expressions. The soft curve of the back embraces you and gives support.

NORRÅKER / NORRARYD Pöytä + 2 tuolia, koivu/ … – IKEA

NORRÅKER / NORRARYD Pöytä + 2 tuolia, koivu/valkoinen, 74×74 cm – IKEA

NORRÅKER / NORRARYD Pöytä + 2 tuolia, koivu/valkoinen, 74×74 cm Pinnan kauniin syykuvion ja luonnollisen elävän värin ansiosta jokainen pöytä on omanlaisensa. Lakattu pinta on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Kestävä ja vahva; sopii julkisiin tiloihin. Pyöristetyt kulmat ovat lapsiturvallisemmat.

MÖCKELBY / NORRARYD Pöytä + 6 tuolia, tammi, musta

MÖCKELBY / NORRARYD Pöytä + 6 tuolia, tammi, musta – IKEA

MÖCKELBY / NORRARYD Pöytä + 6 tuolia, tammi, musta. Pinnan kauniin syykuvion ja luonnollisen elävän värin ansiosta jokainen pöytä on omanlaisensa. Hyvä valinta ympäristön kannalta.

IKEA – Uusi NORRARYD-tuoli on suunniteltu ensisijaisesti…

Keywords: ikea norraryd