Ikea metallihylly

Säilytyshyllyt, varastohyllyt & metallihyllyt kotiin – IKEA

Säilytyshyllyt, varastohyllyt & metallihyllyt kotiin – IKEA

Varastohyllyt, metallihyllyt ja erilaiset säilytyshyllyt & -kalusteet soveltuvat moneen kodin tilaan. Osa varastohyllyistä sopivat myös ulkokäyttöön, …

Varastohyllyt ja säilytyshyllyt vaatesäilytykseen, varastointiin ja kausitavaroiden säilytykseen. Valikoimassa mm. metallihyllyt ja autotallin hyllyt. Katso!

Hyllyt tuovat tilaa kaikenlaisille tavaroille – IKEA

Hyllyt tuovat tilaa kaikenlaisille tavaroille – IKEA

Hylly tarjoaa paikan koriste-esineille ja muille tavaroille. Hyllyt ovat saatavana eri kokoisina ja tyyleinä. Löydä meiltä myös avohyllykkö. Katso hyllyt!

HYLLIS Hylly, sisä-/ulkokäyttöön, 60x27x140 cm – IKEA

HYLLIS Hylly, sisä-/ulkokäyttöön sinkitty, 60x27x140 cm – IKEA

Olohuoneessa on valkoinen KALLAX-hylly, jossa on astioita, maalausvälineitä ja DRÖNJÖNS- sekä. Nainen istuu olohuoneessa ALSEDA-jakkaran päällä ja hänen …

HYLLIS Hylly, sisä-/ulkokäyttöön sinkitty, 60x27x140 cm. Sopii erinomaisesti parvekkeelle, kylpyhuoneeseen tai keittiöön esimerkiksi kukkaruukkujen, shampoopullojen tai yrttien säilyttämiseen. Tukeva, kevyt ja kosteisiin tiloihin sopiva.

BAGGEBO Hylly, metalli/valkoinen, 60x25x116 cm – IKEA

BAGGEBO Hylly, metalli/valkoinen, 60x25x116 cm Selkeästi muotoillut tuotteet sopivat yhteen BAGGEBO-malliston muiden tuotteiden kanssa ja osaksi oman kodin sisustusta. Metallista ja verkkomateriaalista valmistetut hyllyt ja takapaneelit näyttävät siisteiltä ja tuovat säilytettävat tavarat esiin.

FJÄLLBO Hylly, musta, 51×136 cm – IKEA

FJÄLLBO Hylly, musta, 51×136 cm Täydellinen hylly rustiikkisesta tyylistä pitävälle. Metalli antaa teollista ilmettä, ja massiivipuu tekee jokaisesta hyllystä yksilöllisen näköisen. Yksinkertainen kokonaisuus on hyvä ratkaisu pieneen tilaan. Tarpeen tullen sitä voi kasvattaa mieleisekseen.

Monipuolinen OMAR-hylly on yksi suosikkituotteistamme

Monipuolinen OMAR-hylly on yksi suosikkituotteistamme – IKEA

OMAR-hyllyt ovat olleet maailmanlaajuisesti yksi suosikkituotteistamme. Voit törmätä sarjan hyllyihin ruokakomeroissa, keittiöissä, kodinhoitohuoneissa ja jopa autotalleissa ja eteisissä. Tutustu!

Kirjahyllyt & hyllyköt – IKEA

Hyllyköt – Monipuolinen valikoima edullisia hyllyköitä – IKEA

Katso hyllyköt ja löydä tarpeeseesi sopiva täydellinen säilytysratkaisu. IKEA-valikoiman hyllyköt on suunniteltu kaikenlaisille tavaroille. Tilaa hyllykkö verkkokaupasta!

BROR-järjestelmä – IKEA

Varastohyllyt ja autotallin hyllyt jokaiseen kotiin – IKEA

Varastohylly on joka kodin pelastus. Järeä, vakaa ja käytännöllinen industrial hylly kestää paljon painoa ja on paras ratkaisu kun tarvitaan autotallin hylly.

HYLLIS Hylly, sisä-/ulkokäyttöön, 180x27x74-140 cm – IKEA

HYLLIS Hylly, sisä-/ulkokäyttöön, 180x27x74-140 cm. Sopii erinomaisesti parvekkeelle, kylpyhuoneeseen tai keittiöön esimerkiksi kukkaruukkujen, shampoopullojen tai yrttien säilyttämiseen. Tukeva, kevyt ja kosteisiin tiloihin sopiva.

Keywords: ikea metallihylly, ikea varastohylly, ikea metallihyllykkö, ikea metalli hylly, varastohylly ikea, varastohyllyt ikea, metallihylly ikea, ikea varasto, ikea säilytyshylly, ikea metallinen hylly