Ikea maustepurkki

Pippurimylly, maustepurkit & maustehylly – IKEA

Pippurimylly, maustepurkit & maustehylly – IKEA

Mausteet puolestaan tuovat ruokaan makua, ja ne kannattaa säilyttää valolta ja kuumuudelta suojattuina omissa maustepurkeissa, jotta makua ja potkua riittää …

Pippurimylly maustaa ruokasi. Maustepurkit, maustemylly sekä -hylly auttavat säilönnässä. Useat maustepurkit ovat läpinäkyviä ja helpottaa näkemistä.

IKEA 365+ IHÄRDIG Maustepurkki, lasi, musta – IKEA

IKEA 365+ IHÄRDIG Maustepurkki, lasi/musta, 15 cl. Näytä mittojen määrittelyt. 4,99/4 kpl …

IKEA 365+ IHÄRDIG Maustepurkki, lasi, musta. Kannessa on kaksi kaatoaukkoa, yksi kaatamista ja toinen sirottelua varten. Purkkiin voi yhdistää IKEA 365+ IHÄRDIG -maustemyllyn, jolloin mausteet voi jauhaa suoraan purkista.

ÖRTFYLLD Maustepurkki, lasi/ruostumaton teräs, 10 cl – IKEA

ÖRTFYLLD Maustepurkki, lasi/ruostumaton teräs, 10 cl Nämä kaksi lasipurkkia sopivat erinomaisesti yrteille ja mausteille. Näet, mitä sisällä on – ja kansi …

ÖRTFYLLD Maustepurkki, lasi/ruostumaton teräs, 10 cl Nämä kaksi lasipurkkia sopivat erinomaisesti yrteille ja mausteille. Näet, mitä sisällä on – ja kansi pitää sisällön tuoreena. Ne näyttävät tyylikkäiltä ja siisteiltä hyllyllä.

RAJTAN Maustepurkki, lasi/alumiininvärinen, 15 cl – IKEA

RAJTAN Maustepurkki, lasi, alumiininvärinen – IKEA

RAJTAN Maustepurkki, lasi, alumiininvärinen. Läpinäkyvä. Sisältö on helppo nähdä riippumatta siitä, missä purkki on.

Mausteet mainiosti rivissä – IKEA

IKEA 365+ IHÄRDIG Maustepurkki. 4,99/4 kpl … IKEA 365+ IHÄRDIG Maustepurkki, lasi/musta, 15 cl. IKEA 365+ IHÄRDIG Maustepurkki, 15 cl. 4,99/4 kpl.

Kun asiat löytyvät helposti, kokkailu käy paljon mukavammin. Vankka haapapuinen mausteteline pitää kaiken maustamiseen tarvittavan järjestyksessä ja käden ulottuvilla. Jos tilaa jää, voit esitellä hyllyllä myös uusinta keittokirjaasi.

Ruoan säilytys ja järjestys – Säilö ruoat tyylikkäästi – IKEA

Ruoan säilytys ja järjestys – Säilö ruoat tyylikkäästi – IKEA

IKEA 365+ Ruoansäilytysastia, iso suorakaide/muovi, 5.2 l +6. Vertaile. Myydyin. IKEA 365+ IHÄRDIG Maustepurkki, lasi/musta, 15 cl …

Muovirasiat vai lasirasiat? Ruoan säilytys ei ole koskaan ollut näin helppoa ja hauskaa. Tutustu laajaan valikoimaamme säilytysastioita. Tutustu!

Lasipurkit ja säilytyspurkit ruoan säilytykseen – IKEA

Lasipurkit ja säilytyspurkit ruoan säilytykseen – IKEA

Lasipurkki on suosittu säilytyspurkki, mutta muitakin vaihtoehtoja ruoan säilytykseen on, kuten leipälaatikko. Tutustu valikoimaan purkkeja ja lasipurkkeja.

Kestävät ja laadukkaat 365+ -keittiövälineet – IKEA

Kestävät ja laadukkaat 365+ -keittiövälineet – IKEA

IKEA 365+ IHÄRDIG Maustepurkki, 15 cl. 4,99/4 kpl. (12). Vertaile. Myydyin. IKEA 365+ HJÄLTE Paistinlasta, ruostumaton teräs/musta, 33 cm …

Laadukkaa keittiövälineet, kuten IKEA 365+ tekevät kokkailusta helpompaa ja sujuvampaa. Katso parhaat keittiövälineet ja tilaa verkosta!

KRÖSAMOS Kannellinen purkki, musta, 9 cm – IKEA

KRÖSAMOS Kannellinen purkki, musta, 9 cm Korkkikannella varustettu musta keramiikkapurkki on täydellinen kotitekoiselle sinapille, hillolle tai muille …

KRÖSAMOS Kannellinen purkki, musta, 9 cm Korkkikannella varustettu musta keramiikkapurkki on täydellinen kotitekoiselle sinapille, hillolle tai muille herkuille, joita haluat säilyttää tai tarjoilla. Yhtä kauniita keittiön työtasolla kuin ruokapöydällä.

Keywords: ikea maustepurkki, ikea maustepurkit, maustepurkit ikea, maustepurkki ikea, ikea pippurimylly, ikea mauste, pippurimylly ikea