Ikea måla

MÅLA-sarjan taidetarvikkeet – TIlaa verkkokaupasta – IKEA

MÅLA-sarjan taidetarvikkeet – TIlaa verkkokaupasta – IKEA

Serien innehåller allt de behöver för att rita, måla och skapa, och är särskilt designad för att inspirera barnen att vara kreativa. Produkterna består av …

IKEA MÅLA-sarjan taidetarvikkeet herättävät lapsesi sisäisen taiteilijan eloon. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä, joten ne sopivat hyvin pienille taiteilijoille.

MÅLA Peiteväri, eri värejä, 400 ml – IKEA

MÅLA Peiteväri, eri värejä, 400 ml MÅLA-sarjassa on kaikki, mitä lapsi tarvitsee, kun luovuus herää. Maalaa! Leikkaa! Piirrä! Kyse on hauskanpidosta ja maailman tutkimisesta lapsen oman mielikuvituksen kautta – rajoituksia ei ole!

MÅLA serie – IKEA

MÅLA serie – IKEA

MÅLA serie

MÅLA Hohde-/kimallemaali, eri värejä – IKEA

MÅLA Hohde-/kimallemaali, eri värejä MÅLA-sarjassa on kaikki, mitä lapsi tarvitsee, kun luovuus herää. Maalaa! Leikkaa! Piirrä! Kyse on hauskanpidosta ja maailman tutkimisesta lapsen oman mielikuvituksen kautta – rajoituksia ei ole!

MÅLA Piirustusteline, havupuu – IKEA

MÅLA Piirustusteline, havupuu Tutki luovuuttasi kuin ammattilaistaiteilija. Valitse pohja: liitutaulu, valkotaulu tai MÅLA-piirustuspaperi. Maalaustelineen voi taittaa litteäksi, ja se on helppo siirtää lempimaisemasi luokse. Käsillä tekeminen parantaa lapsen oppimiskykyä ja hienomotorisia taitoja.

MÅLA Vesivärisetti, eri värejä – IKEA

MÅLA Vesivärisetti, eri värejä eri värejä – IKEA

MÅLA Vesivärisetti, eri värejä eri värejä. MÅLA-sarjassa on kaikki, mitä lapsi tarvitsee, kun luovuus herää. Maalaa! Leikkaa! Piirrä! Kyse on hauskanpidosta ja maailman tutkimisesta lapsen oman mielikuvituksen kautta – rajoituksia ei ole!

MÅLA Huopakynä, eri värejä – IKEA

MÅLA Huopakynä, eri värejä eri värejä – IKEA

MÅLA Huopakynä, eri värejä eri värejä. MÅLA-sarjassa on kaikki, mitä lapsi tarvitsee, kun luovuus herää. Maalaa! Leikkaa! Piirrä! Kyse on hauskanpidosta ja maailman tutkimisesta lapsen oman mielikuvituksen kautta – rajoituksia ei ole!

MÅLA Piirustuspaperirulla, 30 m – IKEA

MÅLA Piirustuspaperirulla, 30 m. MÅLA-sarjassa on kaikki, mitä lapsi tarvitsee, kun luovuus herää. Maalaa! Leikkaa! Piirrä! Kyse on hauskanpidosta ja maailman tutkimisesta lapsen oman mielikuvituksen kautta – rajoituksia ei ole!

MÅLA Färg, mixade färger, 400 ml – IKEA

MÅLA Färg, mixade färger, 400 ml I serien MÅLA finns allt ditt barn kan behöva när kreativiteten slår till. Färglägg! Klipp! Rita! Allt handlar om att ha kul och låta ditt barn utforska världen genom sin egen gränslösa fantasi. Det är enkelt att ha kontroll på färgflödet med lätthanterliga flaskor.

Keywords: ikea måla, måla ikea