Ikea liatorp

LIATORP-sarja – Maalaisromanttinen sisustus – IKEA

Maalaisromanttinen sisustus – LIATORP-kalusteet – IKEA

Maalaisromanttinen olohuone LIATORP-sarjan kalusteilla tuovat perinteistä tunnelmaa moderniin kotiin. Katso maalaisromanttinen sisustus tästä!

LIATORP Sivupöytä, valkoinen, lasi, 133×37 cm – IKEA

LIATORP Sivupöytä, valkoinen, lasi, 133×37 cm. Oletko sydämeltäsi romantikko? Herkät muodot ja yksityiskohdat tuovat maalaistunnelmaa. Yhtenäisen ja kauniin ilmeen luot, kun yhdistät tuotteet muihin LIATORP-sarjan kalusteisiin.

LIATORP Sohvapöytä, valkoinen, lasi, 93×93 cm – IKEA

LIATORP Sohvapöytä, valkoinen, lasi, 93×93 cm. Oletko sydämeltäsi romantikko? Herkät muodot ja yksityiskohdat tuovat maalaistunnelmaa. Yhtenäisen ja kauniin ilmeen luot, kun yhdistät tuotteet muihin LIATORP-sarjan kalusteisiin.

LIATORP Senkki, valkoinen, 145×87 cm – IKEA

LIATORP Senkki, valkoinen, 145×87 cm. Oletko sydämeltäsi oikea romantikko? Herkät muodot ja yksityiskohdat tuovat mieleen maalaiselämän. Kaunis ja yhtenäinen tyyli syntyy varsinkin yhdessä muiden LIATORP-sarjan tuotteiden kanssa.

LIATORP Kirjahylly + vitriiniovet, valkoinen, 96×214 cm

LIATORP Kirjahylly + vitriiniovet, valkoinen, 96×214 cm – IKEA

LIATORP Kirjahylly + vitriiniovet, valkoinen, 96×214 cm Oletko sydämeltäsi oikea romantikko? Herkät muodot ja yksityiskohdat tuovat mieleen maalaiselämän. Kaunis ja yhtenäinen tyyli syntyy varsinkin yhdessä muiden LIATORP-sarjan tuotteiden kanssa. 2 kiinteää hyllylevyä antavat lisätukea.

LIATORP Vitriinikaappi, valkoinen, 96×214 cm – IKEA

LIATORP Vitriinikaappi, valkoinen, 96×214 cm. Oletko sydämeltäsi oikea romantikko? Herkät muodot ja yksityiskohdat tuovat mieleen maalaiselämän. Kaunis ja yhtenäinen tyyli syntyy varsinkin yhdessä muiden LIATORP-sarjan tuotteiden kanssa.

LIATORP Apupöytä, valkoinen, lasi, 57×40 cm – IKEA

LIATORP Apupöytä, valkoinen, lasi, 57×40 cm. Oletko sydämeltäsi romantikko? Herkät muodot ja yksityiskohdat tuovat maalaistunnelmaa. Yhtenäisen ja kauniin ilmeen luot, kun yhdistät tuotteet muihin LIATORP-sarjan kalusteisiin.

LIATORP Seinähylly, valkoinen, 152×47 cm – IKEA

LIATORP Seinähylly, valkoinen, 152×47 cm Perinteisen näköinen seinähylly, joka sopii täydellisesti rustiikkiseen keittiöön tai esimerkiksi eteiseen koukuilla täydennettynä. Olisiko sinulla tarvetta teekuppien, kirjojen tai hattujen säilytyspaikalle?

LIATORP Umpi-/vitriiniovi, valkoinen, 44×198 cm – IKEA

LIATORP Umpi-/vitriiniovi, valkoinen, 44×198 cm. Oletko sydämeltäsi oikea romantikko? Herkät muodot ja yksityiskohdat tuovat mieleen maalaiselämän. Kaunis ja yhtenäinen tyyli syntyy varsinkin yhdessä muiden LIATORP-sarjan tuotteiden kanssa.

Keywords: ikea liatorp, liatorp ikea