Ikea kungsbacka keittiö

Tyylikäs antrasiitin värinen KUNGSBACKA-keittiö – IKEA

Haluatko ympäristöystävällisen keittiön? KUNGSBACKA-keittiön etusarjat on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Tutustu keittiöön!

Valkoinen KUNGSBACKA-keittiö – IKEA

KUNGSBACKA – valkoista ympäristöystävällisyyttä – IKEA

Haluatko modernin keittiön, joka on myös ympäristöystävällinen? KUNGSBACKA-keittiön etusarjat on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Lisätietoja IKEA-verkkosivuilta!

KUNGSBACKA Ovi, antrasiitti, 60×60 cm – IKEA

KUNGSBACKA Ovi, antrasiitti, 60×60 cm. Suunniteltu ympäristöä ajatellen. Valmistimme tämän keittiöoven kierrätysmateriaaleista, mikä säästää maapallon resursseja, ja annoimme sille modernin tyylin, josta on helppo pitää.

METOD Keittiö, valkoinen Maximera/Kungsbacka … – IKEA

METOD Keittiö, valkoinen Maximera/Kungsbacka antrasiitti, 240x60x228 cm – IKEA

METOD Keittiö, valkoinen Maximera/Kungsbacka antrasiitti, 240x60x228 cm Juuri sopiva, jos haluat pienen keittiön, jossa on kaikki tarpeelliset toiminnot ja säilytystilaa. Nopea ja helppo ostaa ja ottaa käyttöön, koska olemme koonneet kaiken valmiiksi ratkaisuksi.

KUNGSBACKA Ovi, matta valkoinen, 60×80 cm – IKEA

KUNGSBACKA Ovi, matta valkoinen, 60×80 cm. Suunniteltu ympäristöä ajatellen. Valmistimme tämän keittiöoven kierrätysmateriaaleista, mikä säästää maapallon resursseja, ja annoimme sille modernin tyylin, josta on helppo pitää.

KUNGSBACKA Ovi, matta valkoinen, 60×60 cm – IKEA

KUNGSBACKA Ovi, matta valkoinen, 60×60 cm. Suunniteltu ympäristöä ajatellen. Valmistimme tämän keittiöoven kierrätysmateriaaleista, mikä säästää maapallon resursseja, ja annoimme sille modernin tyylin, josta on helppo pitää.

KUNGSBACKA Peitelevy, antrasiitti, 62×240 cm – IKEA

KUNGSBACKA Peitelevy, antrasiitti, 62×240 cm. Suunniteltu ympäristöä ajatellen. Valmistimme tämän peitelevyn kierrätysmateriaaleista, mikä säästää maapallon resursseja, ja annoimme sille modernin tyylin, josta on helppo pitää.

METOD / MAXIMERA Pöytäkaappi + 2 laatikkoa, musta …

METOD / MAXIMERA Pöytäkaappi + 2 laatikkoa, musta/Kungsbacka antrasiitti, 60×37 cm – IKEA

METOD / MAXIMERA Pöytäkaappi + 2 laatikkoa, musta/Kungsbacka antrasiitti, 60×37 cm METOD-keittiöjärjestelmä tarjoaa rajattomat mahdollisuudet unelmiesi keittiön suunnitteluun. Kierrätysmateriaaleista valmistettujen KUNGSBACKA-etusarjojen musta mattapinta antaa keittiölle modernin ilmeen.

KUNGSBACKA Koristelista, viisto, matta valkoinen – IKEA

KUNGSBACKA Koristelista, viisto, matta valkoinen. Mahdollista käyttää seinäkaapin alareunassa piilottamassa valaisimet, johdot ja pistorasiat tai koristeena seinä- ja korkeiden kaappien päällä. Voidaan lyhentää halutun pituiseksi.

Keywords: ikea kungsbacka keittiö