Ikea kattila

Kattilat & kasarit – Myös induktiotasolle – IKEA

Kattilat & kasarit – Myös induktiotasolle – IKEA

Kattiloidemme sulavat linjat sopivat kaikkiin sisustustyyleihin, ja monipuoliset …

Kattilat ja kasarit on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Katso kaikki kattilat ja tule ostoksille verkkokauppaan!

Pastakattilat & kastikekattilat ruoanlaittoon – IKEA

Pastakattilat & kastikekattilat ruoanlaittoon – IKEA

Kattila on keittiön suola. Pastakattila ja kastikekattila kannella tai ilman. Tutustu laajaan valikoimaamme erilaisia kattiloita. Tule ostoksille!

Kattilat ja paistinpannut – Koko tuotevalikoima – IKEA

Kattilat ja paistinpannut – Koko tuotevalikoima – IKEA

Kaipaatko uusia kattiloita ja pannuja? Hyvän aterian takana ovat useimmiten laadukkaat välineet. Löydä omiin ruoanlaittotapoihisi sopivat nettisivuiltamme!

IKEA 365+ Kannellinen kattila, ruostumaton teräs, 3.0 l

IKEA 365+ Kannellinen kattila, ruostumaton teräs, 3.0 l – IKEA

IKEA 365+ Kannellinen kattila, ruostumaton teräs, 3.0 l Tämä selkeälinjainen ja yksinkertainen kattila on myös helppokäyttöinen. Ruostumattoman teräksen ja leveän pohjan ansiosta astia lämpenee nopeasti – ja lämpötilaa on helppo säännellä valmistettavan ruoan mukaan.

HEMLAGAD Kannellinen kattila, musta, 3 l – IKEA

HEMLAGAD Kannellinen kattila, musta – IKEA

HEMLAGAD Kannellinen kattila, musta. Ergonomisesti muotoiltujen kädensijojen ansiosta astiaa on helppo nostaa. Alumiinia.

IKEA 365+ Kattila ja sisäosa, ruostumaton teräs, 5.0 l – IKEA

IKEA 365+ Kattila ja sisäosa, ruostumaton teräs, 5.0 l Tämä irrallisella sisäosalla varustettu kattila on täydellinen ratkaisu kaikkeen ruoanlaittoon herkullisesta parsasta al dente -pastaan. Kun ruoka on valmista, nosta sisäosa ulos kahvan avulla ja huuhtaise ruoka.

SNITSIG-sarjan kannelliset teräskattilat keittotasoille – IKEA

SNITSIG-sarjan kannelliset teräskattilat keittotasoille – IKEA

IKEA SNITSIG -sarjan kannelliset teräskattilat sopivat myös induktioliedelle. Pohjan ansiosta lämpö jakautuu tasaisesti ja pohjaan palamisen riski vähenee. Katso tuotevalikoima!

Edulliset kattilasetit joka kotiin – IKEA

Edulliset kattilasetit joka kotiin – IKEA

Kattilasetti on nerokas keittiösetti, jossa on kaikki tarpeelliset kattilat ruoanlaittoon. Tutustu laajaan valikoimaamme laadukkaita kattiloita!

FINMAT Kannellinen kattila, kupari/ruostumaton teräs, 5 l

FINMAT Kannellinen kattila, kupari/ruostumaton teräs, 5 l – IKEA

FINMAT Kannellinen kattila, kupari/ruostumaton teräs, 5 l FINMAT-kattilan on suunnitellut Ilse Crawford, ja sitä on yhtä hauska käyttää niin ruoanlaitossa kuin tarjoilussakin. Perinteikäs kupari ja kestävä ruostumaton teräs tekevät siitä sekä kauniin että kätevän.

Keywords: ikea kattila, ikea kattilat, ikea kattila induktioliedelle, kattila ikea, kattilat ikea, ikea kasari, ikea kattilat induktio