Ikea eket kaappi

EKET Kaappi+jalat, valkoinen/puu, 70x35x80 cm – IKEA

EKET Kaappi+jalat, valkoinen/puu, 70x35x80 cm EKET-malliston tuotteilla rakennat pienen tai suuren, värikkään tai huomaamattoman säilytysratkaisun, …

EKET Kaappi+jalat, valkoinen/puu, 70x35x80 cm EKET-malliston tuotteilla rakennat pienen tai suuren, värikkään tai huomaamattoman säilytysratkaisun, jossa tavarat ovat makusi mukaan joko esillä tai piilossa. Ratkaisu on helposti muokattavissa tilan ja tarpeiden mukaan.

EKET-säilytysjärjestelmä – Tilaan kuin tilaan sopiva – IKEA

EKET-säilytysjärjestelmä – Tilaan kuin tilaan sopiva – IKEA

EKET on tilaan kuin tilaan soveltuva säilytysjärjestelmä. EKET-säilytys koostuu kuutioista, joita voit pinota ja yhdistellä usealla tavalla. Tutustu!

EKET Kaappi, valkoinen, 35x25x35 cm – IKEA

Kaapin voi asettaa lattialle tai kiinnittää seinälle, jolloin lattiatilaa jää käyttöön enemmän. Helppo ja nopea koota; puutapit napsautetaan valmiiksi …

EKET Kaappi, valkoinen, 35x25x35 cm Kuutio on näppärä apu säilytykseen, järjestelyyn tai vaikka taskujen tyhjennykseen. Voit valita joko pirteänvärisen tai hillityn sävyisen EKET-tuotteen. Yksinkertainen kokonaisuus on hyvä ratkaisu pieneen tilaan. Tarpeen tullen sitä voi kasvattaa mieleisekseen.

EKET Kaappi+2 ovea+hylly, valkoinen, 70x35x70 cm – IKEA

EKET Kaappi+2 ovea+hylly, valkoinen – IKEA

Tarpeen tullen sitä voi kasvattaa mieleisekseen. Erikokoisia ovellisia, ovettomia tai laatikoilla varustettuja kaappeja yhdistelemällä on mahdollista rakentaa …

EKET Kaappi+2 ovea+hylly, valkoinen. Yksinkertainen kokonaisuus on hyvä ratkaisu pieneen tilaan. Tarpeen tullen sitä voi kasvattaa mieleisekseen.

EKET-kuutiohyllyt & -kaapit – IKEA

EKET-kuutiohyllyt & -kaapit – IKEA

EKET-kaappi on ratkaisu moneen pieneen ja isoon säilytystilatarpeeseen. Katso laaja valikoima kokoja ja värejä. Tule ostoksille tai tilaa netistä!

EKET-kaappi on ratkaisu moneen pieneen ja isoon säilytystilatarpeeseen. Katso laaja valikoima kokoja ja värejä. Tule ostoksille tai tilaa netistä!

EKET Kaappi+jalat, valkoinen/puu, 35x35x80 cm – IKEA

EKET Kaappi+jalat, valkoinen/puu, 35x35x80 cm EKET-malliston tuotteilla rakennat pienen tai suuren, värikkään tai huomaamattoman säilytysratkaisun, …

EKET Kaappi+jalat, valkoinen/puu, 35x35x80 cm EKET-malliston tuotteilla rakennat pienen tai suuren, värikkään tai huomaamattoman säilytysratkaisun, jossa tavarat ovat makusi mukaan joko esillä tai piilossa. Ratkaisu on helposti muokattavissa tilan ja tarpeiden mukaan.

EKET Kaappi, valkoinen, 35x35x35 cm – IKEA

EKET Kaappi, valkoinen, 35x35x35 cm Kuutio on näppärä apu säilytykseen, järjestelyyn tai vaikka taskujen tyhjennykseen. Voit valita joko pirteänvärisen tai …

EKET Kaappi, valkoinen, 35x35x35 cm Kuutio on näppärä apu säilytykseen, järjestelyyn tai vaikka taskujen tyhjennykseen. Voit valita joko pirteänvärisen tai hillityn sävyisen EKET-tuotteen. Yksinkertainen kokonaisuus on hyvä ratkaisu pieneen tilaan. Tarpeen tullen sitä voi kasvattaa mieleisekseen.

EKET Kaappi, 3 laatikkoa, valkoinen, 70x35x70 cm – IKEA

EKET Kaappi, 3 laatikkoa, valkoinen – IKEA

EKET Kaappi, 3 laatikkoa, valkoinen. Yksinkertainen kokonaisuus on hyvä ratkaisu pieneen tilaan. Tarpeen tullen sitä voi kasvattaa mieleisekseen.

EKET Kaappi+jalat, valkoinen/puu, 140x35x80 cm – IKEA

EKET Kaappi+jalat, valkoinen/puu, 140x35x80 cm EKET-malliston tuotteilla rakennat pienen tai suuren, värikkään tai huomaamattoman säilytysratkaisun, …

EKET Kaappi+jalat, valkoinen/puu, 140x35x80 cm EKET-malliston tuotteilla rakennat pienen tai suuren, värikkään tai huomaamattoman säilytysratkaisun, jossa tavarat ovat makusi mukaan joko esillä tai piilossa. Ratkaisu on helposti muokattavissa tilan ja tarpeiden mukaan.

Keywords: ikea eket kaappi