Bauhaus kissan kiipeilypuu

Kissan kiipeilypuu nopeasti ja edullisesti | Netrauta.fi

Kissan kiipeilypuu Trekker Home, 112cm. 149,00 € 89,90 € · Kissan kiipeilypuu, sisal-pylväillä, 260cm, beige. -30%. Juuri nyt! Tarjous. FinePRICE.

Netraudasta kissan kiipeily- ja raapimispuu edullisesti. Tutustu ja tilaa nopeasti kotiisi.

Kiipeilytorni Marta | bauhaus.fi

Kiipeilytorni Marta | bauhaus.fi

Lasten kiipeilytorni Martassa on kiipeilyseinä, köysi, puolapuita ja köysitikkaat. Runko valmistettu puusta. Lue koko tuotekuvaus.

Kissan kiipeilypuut ja raapimiskalusteet| zooplus.fi

Kissan kiipeilypuu toimii leikki- ja nukkumapaikkoina ja sopivat myös kynsien teroittamiseen. Tilaa kissan edullisesti & kotiinkuljetettuna!

Kiipeily- ja raapimapuut – Visa alla produkter – Musti ja Mirri

Kiipeily- ja raapimapuut – Visa alla produkter

Little&Bigger Pavo kissan kiipeilypuu, harmaa. Little&Bigger Pavo kissan kiipeilypuu, harmaa. 199,00 €. 199,00 €. Löytyy varastosta. Osta Vertaa. 2021-04-30.

Kissan kiipeilypuut jopa -25% | ALE hinnat alk. 30 – Preeco.fi

Kissan kiipeilypuut jopa -25% | ALE hinnat alk. 30€ | Suomen halvin

3 asiaa mitä välttää kun hankinnassa on kissan kiipeilypuu tai kissan raapimispuu. kissan-raapimispuu On tärkeää miettiä miten suuri tila asunnossa on kissan …

Kissan kiipeily- ja raapimispuut suomalaisille kissoille. 180 eri vaihtoehtoa. Tarjous jopa -40%. Ilmainen pikatoimitus 1 – 5 pv.

Kissat | Karkkainen.com verkkokauppa

Kissan kuljetus onnistuu parhaiten kissoille tarkoitetussa kantokopassa. Kissaa ei saa kuljettaa autossa lainkaan … FunPet Castle 185 cm kiipeilypuu.

Parhaat tarvikkeet omalle lemmikkikissalle

Pieni kissanpentu muuttaa uuteen kotiin! Sen touhuja on hauska seurata ja kehräystä kuunnella. Uusi perheenjäsen vaatii arvoisensa tarvikkeet viettääkseen eloisia kissanpäiviä! Kissalle sopivat einesruoat, lelut ja hoitovälineet löydät helposti Kärkkäisen kautta.

Kissan ruokinta

Kissalle tulisi aina olla tarjolla vettä sekä kuivamuonaa, jota se saa tankata halutessaan. Kissa syö pieniä annoksia kerralla, useita kertoja päivässä. Lisäksi tulisi tarjota kissan einesruokaa pari kertaa päivässä. Sopiva suhde ”märän” ja kuivamuonan suhteen on noin puolet ja puolet. Tarpeen vaatiessa kissalle tulisi tarjota vitamiineja ja lisäravinteita, esimerkiksi pentuaikaan. Terveen kissan turkki kiiltää ja voi hyvin.

Kissojen ruoka-astiat tulisi olla helposti puhdistettavia ja hyvin paikallaan pysyviä. Matalat, kumipohjaiset ruoka-astiat sopivat tarkoitukseen hyvin, sillä niistä ei vesi pääse helposti kaatumaan. Kissalla tulisi olla oma paikka ruokintaa varten, jotta sille ei tulisi mielihalua käydä käsiksi muun perheen ruokapöydän antimiin. Kissan ruokintaan ja hoitoon on saatavilla runsaasti kirjallisuutta ja hoito-oppaita niin kirjastoista kuin lemmikin hoitoon keskittyviltä nettisivuiltakin.

Kissan kuljetus ja liikunta

Jos kissaa ei ole totutettu ulos, se ei sinne osaa kaivata. Kissa kyllä järjestää itselleen tarvitsemansa määrän liikuntaa sisätiloissakin. Kissaa voi kuitenkin ulkoiluttaa mainiosti talutushihnan ja valjaiden avulla. Totuta kissa pennusta lähtien kaulapantaan, niin sen käyttö on luontevaa myös aikuisiällä. Kissa saattaa aluksi vastustaa kaulaketjun käyttöä, mutta tottuu pian siihen. Myös ulkoilu voi aluksi tuoda omat haasteensa kissan elämään, mutta sitkeällä harjoittelulla kissastasi kuoriutuu todennäköisesti innokas lenkkeilijä.

Kissan paikka ei ole yksikseen ulkona, sillä siellä se altistuu ikäville vaaroille kuten liikenteelle ja muille eläimille. Kissat eivät myöskään ”kuulu” luontoon, vaan ne elävät tyytyväisinä omistajiensa huomassa.

Kissan kuljetus onnistuu parhaiten kissoille tarkoitetussa kantokopassa. Kissaa ei saa kuljettaa autossa lainkaan vapaana, sillä säikähtänyt kissa voi paeta kuljettajan syliin tai jalkoihin aiheuttaen vaaratilanteita.

Kissan lelut ja tarvikkeet

Kissa on saaliseläin joka pitää viettiään yllä leikin avulla. Myös aikuiset kissat leikkivät. Parhaat kissalle tarkoitetut lelut liikkuvat itsekseen tai ihmisen liikuttamina. Ne tuovat mieleen hiiret ja muut kissan luontaiset saaliseläimet.

Lelujen ja ruoan lisäksi kissa tarvitsee oman wc-tilan. Sisäsiisti kissa käy asioimassa kissavessassa itsekseen. Kissan tapana on peittää tarpeensa. Paakkuntuvasta kissanhiekasta kissan pissa on helppo havaita ja korjata talteen. Hajuhaittojen välttämiseksi kissavessa olisi syytä siivota vähintään kerran päivässä.

Kissa huolehtii turkkinsa pesusta itse nuolemalla. Joissakin tilanteissa kissan pesu voi kuitenkin olla välttämätöntä. Hilseilyn välttämiseksi, pese kissan turkki vain sille tarkoitetulla hoitoaineilla. Kissa hoitaa kynsiään itse raapimispuun avulla, joten niiden leikkaaminen ei ole tarpeen. Raapimispuu on välttämätön hankinta, mikäli et halua uusia sohvasi verhoilua vähän väliä.

Kärkkäisen verkkokauppa tarjoaa kissanruoat, lelut ja tarvikkeet ikimuistoisiin hetkiin lemmikisi kanssa. Tilaa tuotteet helposti ja nopeasti kotisohvasi äärellä ja saat pian nauttia kissasi tyytyväisyydestä.

Kissan raapimis- ja kiipeilypuut – Verkkokauppa.com

Kissan raapimis- ja kiipeilypuut – Kissan kuljetus ja koti – Lemmikkitarvikkeet – Verkkokauppa.com

Poppy & Piper Mansion -kissan raapimapuu, valkoinen · Tukeva kiipeily- ja raapimapuu · Tukevat raapimatolpat · Suojaista pesäkoppi · Kissojen suosikkimalli!

Verkkokauppa.com – todennäköisesti aina halvempi!

Kissan tarvikkeet – Puuilo

Kissan tarvikkeet | Puuilo

Ilahduta kissaasi tai toivota uusi lemmikki tervetulleeksi ostamalla Puuilosta kissan kiipeilypuu, kissan vessa ja muut tarvikkeet – aina edulliseen …

Ilahduta kissaasi tai toivota uusi lemmikki tervetulleeksi ostamalla Puuilosta kissan kiipeilypuu, kissan vessa ja muut tarvikkeet – aina edulliseen hintaan.

Kissan kiipeilypuu – Biltema.fi

Suuri plyysillä päällystetty kiipeilypuu, neljä kerrosta, pohjalla kissanmökki. Puussa on pehmustettu ylätaso viihtyisiä nukkumishetkiä varten, sisätunneli, …

Suuri plyysillä päällystetty kiipeilypuu, neljä kerrosta, pohjalla kissanmökki. Puussa on pehmustettu ylätaso viihtyisiä nukkumishetkiä varten, sisätunneli, jonka kautta kissa voi oikaista tasojen välillä, vaakasuora raapimisalusta ja raapimistolppa.

Keywords: bauhaus kissan kiipeilypuu